search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 20:20
MENU CLOSE

Ο Τσίπρας δίπλα στη… Μέρκελ σε μπάρ στην Αίγινα (Photo)

01.03.2017 14:43
Ο Τσίπρας δίπλα στη… Μέρκελ σε μπάρ στην Αίγινα (Photo) - Media

 

Στην Αίγινα βρέθηκε για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, όπως έγινε γνωστό. Το βράδυ της Κυριακή, ο πρωθυπουργός μαζί με την οικογένειά του και την παρέα του βρέθηκε σε γνωστό καφέ-εστιατόριο στην παραλία της Αίγινας. Στην παρέα, εκτός από την Περιστέρα Μπαζιάνα και τα δύο παιδιά του κ. Τσίπρα, βρίσκονταν ο Αλέκος Φλαμπουράρης με τη σύζυγό του, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χριστόφορος Παπαδόπουλος και η Όλγα Χαρίτου, καθώς και φίλοι τους από την Αίγινα. 

Η χορευτική μουσική σε συνδυασμό με την αποκριάτικη ατμόσφαιρα, σύμφωνα με το saronicmagazine.com, ανέβασε το κέφι των θαμώνων στο ζενίθ έως τις πρωινές ώρες. Ο Αλέξης Τσίπρας δεν χόρεψε, αλλά οι συνδαιτυμόνες του, άλλοι όρθιοι, άλλοι καθιστοί, λικνίστηκαν στον ρυθμό των τραγουδιών. Η διάθεση του Αλέξη Τσίπρα ήταν ιδιαίτερα καλή, όπως αναφέρει η ίδια πηγή, ενώ δέχθηκε να βγάλει και selfie με έναν θαμώνα που είχε ντυθεί… Μέρκελ! 

Πηγή: saronicmagazine.com

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 20:20