search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:36
MENU CLOSE

Αβραμόπουλος: Πρέπει να πάρουμε όλοι θέση για το μεταναστευτικό

02.03.2017 10:52
Αβραμόπουλος:  Πρέπει να πάρουμε όλοι θέση για το μεταναστευτικό - Media

«Η Ευρωπαϊκή Ένωση διέρχεται μια δύσκολη περίοδο, μια υπαρξιακή κρίση και πρέπει να υπάρξουν πρωτοβουλίες» δήλωσε σήμερα ο επίτροπος Μετανάστευσης, Δημήτρης Αβραμόπουλος.

Ερωτηθείς για τις χθεσινές ανακοινώσεις από τον πρόεδρο της Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιούνκερ και τα πέντε σενάρια για το μέλλον της Ευρώπης, ο Έλληνας επίτροπος ανέφερε πως με αυτήν την πρωτοβουλία του Γιούνκερ «άνοιξε ο διάλογος» ανάμεσα σε όλους τους παράγοντες, τους ευρωπαϊκούς θεσμούς, τις κυβερνήσεις, τα πολιτικά κόμματα, την κοινωνία των πολιτών.

«Είναι ζήτημα ευθύνης, μπροστά στην κατάσταση να πάρουμε όλοι θέση. Είμαστε όλοι υπεύθυνοι» υπογράμμισε ο Δ. Αβραμόπουλος ενώ πρόσθεσε πως προσωπικά ο ίδιος ανήκει στην κατηγορία «των πολύ τολμηρών».

 «Πιστεύω στην αξία της ΕΕ για το μέλλον των παιδιών μας και προς τα κει κατευθύνεται ο προβληματισμός μας. Η Επιτροπή οφείλει να αναλαμβάνει ηγετικό ρόλο και πολύ σύντομα θα είμαστε σε θέση να δούμε την τελική επιλογή» κατέληξε ο Έλληνας επίτροπος

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33