search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 12:02
MENU CLOSE

Η «απάντηση» χωρών της ΕΕ στις προτάσεις Γιούνγκερ: Δεν συμφωνούμε με τις διαιρέσεις εντός της Ένωσης

02.03.2017 12:38
Η «απάντηση» χωρών της ΕΕ στις προτάσεις Γιούνγκερ: Δεν συμφωνούμε με τις διαιρέσεις εντός της Ένωσης - Media

 Πολωνία, η Τσεχία, η Σλοβακία και η Ουγγαρία καλούν σήμερα την Ευρωπαϊκή Ένωση με κοινή δήλωσή τους να αντιμετωπίζει ισότιμα όλα τα κράτη μέλη, καθώς πλησιάζει η επετειακή σύνοδος της ΕΕ στις 25 Μαρτίου στη Ρώμη, κατά την οποία θα εξεταστεί το μέλλον της Ευρώπης.

«Δεν συμφωνούμε με διαιρέσεις στην Ευρωπαϊκή Ένωση και δεν θα συμφωνήσουμε ποτέ με οποιεσδήποτε διαιρέσεις, επειδή αυτή είναι η ασφαλέστερη οδός για την αποδυνάμωση της Ευρώπης», δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου η πολωνή πρωθυπουργός Μπεάτα Σίντλο έπειτα από συνομιλίες που είχε με τους πρωθυπουργούς της Σλοβακίας, της Τσεχίας και της Ουγγαρίας.

«Είναι σημαντικό για εμάς οι μεταρρυθμίσεις της ΕΕ να είναι βασισμένες στην ισότητα των συμφερόντων όλων των κρατών μελών», πρόσθεσε η πρωθυπουργός της Πολωνίας

Οι δηλώσεις των κρατών μελών της ΕΕ έρχονται μια μέρα μετά την ανακοίνωση της Λευκής Βίβλου του Γιούνκερ για το μέλλον της Ένωσης.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 12:02