search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 13:48
MENU CLOSE

Πόλεμος Καμμένου με ΠΑΣΟΚ-Ποτάμι: «Είναι επικίνδυνος»

02.03.2017 14:29
Καμμένος κατά... πάντων: Αυτοί που πολέμησαν τον Καραμανλή βρίσκονται στην ηγεσία της ΝΔ - Media
 
Οι δηλώσεις του υπουργού Άμυνας και προέδρου των ΑΝΕΛ Πάνου Καμμένου από το βήμα της Βουλής προκάλεσαν την έντονη αντίδραση των κομμάτων της αντιπολίτευσης.
 
Το Ποτάμι: Είναι επικίνδυνος
Συγκεκριμένα, το Ποτάμι εξαπέλυσε δριμεία επίθεση κατά του κ. Καμμένου, σημειώνοντας ότι «ο ακροδεξιός συνεταίρος του κ. Τσίπρα προεξοφλεί στους δημοσιογράφους της Βουλής θερμά επεισόδια με την Τουρκία, αυτή τη φορά στην Κύπρο. Δίνει μάλιστα και ημερομηνία. Το έχουμε ξαναπεί. Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας είναι επικίνδυνος. Τώρα και για την Κύπρο. Ο φόβος μας δεν είναι μόνο τι λέει στα πηγαδάκια με τους δημοσιογράφους αλλά τι λέει – και κυρίως τι οδηγίες δίνει – ένα τόσο ανεύθυνο άτομο στο στράτευμα και στους Έλληνες αξιωματικούς. Σε ό,τι αφορά την αποκάλυψή του, ότι δίνει γραμμή στον κ. Τσίπρα για την διαπραγμάτευση, αυτό φαίνεται».
 
ΠΑΣΟΚ: «Σφουγγαρίζει» τις διαχρονικές ευθύνες της δεξιάς
Από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ, ο εκπρόσωπος τύπου του κόμματος, Παύλος Χρηστίδης σημείωσε μέσω Facebook ότι «κανένας δεν μπορεί να μειώσει την προσφορά των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ στη χώρα, με πρωθυπουργούς τον Ανδρέα Παπανδρέου, τον Κώστα Σημίτη και τον Γιώργο Παπανδρέου. Πολύ περισσότερο ο ακροδεξιός, λαϊκιστής κ. Καμμένος. Ο κ. Καμμένος βρίσκεται στην Κυβέρνηση για να σφουγγαρίζει τις διαχρονικές ευθύνες του Κώστα Μητσοτάκη, του Κώστα Καραμανλή και της δεξιάς διαχρονικά. Να τον χαίρεται ο “αριστερός” κ. Τσίπρας και ο “προοδευτικός” ΣΥΡΙΖΑ».
 
Τι απαντούν οι ΑΝΕΛ
Απαντώντας στον εκπρόσωπο του ΠΑΣΟΚ, οι ΑΝΕΛ εξέδωσαν ανακοίνωση στην οποία ανέφεραν ότι «την ώρα που η κ. Γεννηματά δίνει αέναο αγώνα για να γλιτώσει από τη βαριά σκιά του Βενιζέλου, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ επαναφέρει στη μνήμη του ελληνικού λαού τον Σημίτη, τον Πάγκαλο και τον Γιώργο Παπανδρέου. Όπως θα έλεγε και ο μακαρίτης Ανδρέας Παπανδρέου, βάζει το ΠΑΣΟΚ για πάντα στο “χρονοντούλαπο της ιστορίας”. Οι ΑΝΕΛ είναι ένα λαϊκό κίνημα, με στελέχη που προέρχονται από την κεντροδεξιά του Καραμανλή, αλλά και στελέχη, όπως ο αντιπρόεδρος Παναγιώτης Σγουρίδης, που δεν έχουν καμία σχέση με την εξωτερική πολιτική η οποία γίνεται μέσω… ανέμων που “παρασύρουν τις ελληνικές σημαίες” από τα ελληνικά νησιά!».
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 11:18