search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:26
MENU CLOSE

O Γιώργος Καπουτζίδης «καρφώνει» on air τη γκάφα της Άννας Μπουσδούκου

03.03.2017 07:14
The Voice: Ο Λιανός έφυγε (για το survivor), ο Καπουτζίδης επιστρέφει (video) - Media

 

Στον εντυπωσιακό τελικό του The Voice  ο Γιώργος Καπουτζίδης δε δίστασε να «καρφώσει» την παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ Άννα Μπουσδούκου και τη γκάφα της.

Ο παρουσιαστής του The Voice λίγο πριν την ανακοίνωση της τετράδας του παιχνιδιού αστειεύτηκε με την Άννα Μπουσδούκου που το πρωί στην εκπομπή της αναφερόμενη στο παιχνίδι φέρεται να μπέρδεψε το όνομα του παρουσιαστή και αντί για Καπουτζίδη τον αποκάλεσε Γιώργο Σαουτσίδη.

Τι είπε ο παρουσιαστής με αρκετή δόση χιούμορ που εξάλλου τον χαρακτηρίζει;

«Σήμερα έβλεπα την εκπομπή της κυρίας Μπουσδούκου στον ΣΚΑΙ και κάνανε ρεπορτάζ για το Voice και λέγανε πόσο καταπληκτικά είναι τα οκτώ παιδιά μας και πόσο υπέροχοι είναι οι τέσσερις coaches. Και μετά η κυρία Μπουσδούκου είπε και τι καλός παρουσιαστής είναι ο Γιώργος Σαουτσίδης! Θέλω λοιπόν να στείλουμε την αγάπη μας, Γιώργο Σαουτσίδη, όπου και να είσαι, όποιος και να είσαι σε ευχαριστούμε, ήσουν πηγή έμπνευσης για όλους μας», είπε αστειευόμενος ο Γιώργος Καπουτζίδης, σύμφωνα με το zappit.gr.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:21