10/08/2020 19:01:57

Ο Μητσοτάκης για την 24ωρη στα μέσα μεταφοράς: Σταματήστε, τιμωρείτε τους πολίτες

Στην Κρήτη ο Κυριάκος Μητσοτάκης - Media

Στη σημερινή εικοσιτετραωρη απεργία των μέσων σταθερής τροχιάς στην Αθήνα, αναφέρεται ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατία, Κυριάκος Μητσοτάκης, μέσα από μια σειρά αναρτήσεων στο Twitter.

Παράλληλα επεσήμανε πως είναι αναγκαία η αλλαγή του συνδικαλιστικού νόμου με τον οποίο λαμβάνονται οι σχετικές αποφάσεις. «Με τις συνεχείς απεργίες των ΜΜΜ, αντί να τιμωρείτε την Κυβέρνηση, τιμωρείτε τους πολίτες που είναι οι μόνοι που δεν φταίνε. Σταματήστε.»

Με τις συνεχείς απεργίες των ΜΜΜ, αντί να τιμωρείτε την Κυβέρνηση, τιμωρείτε τους πολίτες που είναι οι μόνοι που δεν φταίνε. Σταματήστε.

— Kyriakos Mitsotakis (@kmitsotakis) 3 Μαρτίου 2017

«Χρειάζεται αλλαγή του συνδικαλιστικού νόμου. Καμία απεργία χωρίς το 50% +1 των εργαζομένων. Να μπει τέλος στην ασυδοσία των συνδικαλιστών.»

Χρειάζεται αλλαγή του συνδικαλιστικού νόμου. Καμία απεργία χωρίς το 50% +1 των εργαζομένων. Να μπει τέλος στην ασυδοσία των συνδικαλιστών.

— Kyriakos Mitsotakis (@kmitsotakis) 3 Μαρτίου 2017

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.