search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:09
MENU CLOSE

Συνελήφθη γιατρός των δημοτικών ιατρείων Αθηνών γιατί ζήτησε και πήρε «φακελάκι» από δημότη

03.03.2017 13:24
Επ

 

Με προσημειωμένα χαρτονομίσματα συνελήφθη γιατρός που εργαζόταν σε δημοτικό ιατρείο του δήμου Αθηναίων. Η σύλληψή του έγινε μετά από καταγγελία πολίτη ότι του ζήτησε αμοιβή μετά από ιατρική εξέταση που έγινε στο χώρο του δημοτικού ιατρείου. Ο πολίτης κατήγγειλε το περιστατικό στον ίδιο τον δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη. Από την πλευρά του, ο Καμίνης προέτρεψε τον πολίτη να προσφύγει στην υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας, όπως κι έπραξε.

Κατόπιν αυτού, σε προκαθορισμένο ραντεβού, ο γιατρός συνελήφθη επ’ αυτοφώρω με τα χρήματα που μόλις είχε παραλάβει από τον δημότη. Εναντίον του γιατρού, που εργάζεται ως δημοτικός υπάλληλος, σχηματίστηκε δικογραφία ενώ θα ελεγχθεί και σε πειθαρχικό επίπεδο από τα αρμόδια όργανα του δήμου Αθηναίων. «Δεν υπάρχει περίπτωση να ανεχθώ τέτοιου είδους φαινόμενα. Δεν είναι η πρώτη φορά, είναι πέμπτη φορά που παροτρύνω πολίτες να καταγγείλουν δημοτικούς υπαλλήλους που δεν κάνουν σωστά τη δουλειά τους και αδικούν το υπόλοιπο κομμάτι των εργαζομένων», δήλωσε ο κ. Καμίνης για το θέμα, σε συνέντευξη που παραχώρησε το πρωί στον ρ/σ ΣΚΑΙ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:07