search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 16:11
MENU CLOSE

Παρατείνεται ως τις 10 Μαρτίου η «Δεύτερη Ευκαιρία» της ΔΕΗ

03.03.2017 14:07
Μπλακ άουτ: Χωρίς ρεύμα έμειναν πολλές περιοχές στην Αττική - Media

 

Νέα ολιγοήμερη παράταση της προθεσμίας ένταξης στο πρόγραμμα «Δεύτερης Ευκαιρίας», έως και την Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017, ανακοίνωσε η ΔΕΗ.

Έτσι, όσοι πελάτες είχαν ρυθμίσει τις οφειλές τους με το πρόγραμμα των 36 δόσεων αλλά έχασαν τη ρύθμιση επειδή δεν μπορούσαν να ανταποκριθούν στην καταβολή των δόσεων, θα έχουν τη δυνατότητα επανένταξης στο πρόγραμμα, συμπεριλαμβάνοντας και το τρέχον ποσό της οφειλής τους, υποβάλοντας την σχετική αίτηση μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή (η προηγούμενη προθεσμία έληξε σήμερα).

Υπενθυμίζεται ότι παράλληλα «τρέχει» η ρύθμιση για “πάγωμα ” των οφειλών μέχρι 500 ευρώ προς τη ΔΕΗ που εξασφαλίζει έκπτωση 10% στο κόστος της ενέργειας με προϋπόθεση την εξόφληση των τρεχόντων λογαριασμών. Οι αιτήσεις υποβάλλονται τηλεφωνικά στο 11770 ή σε οποιοδήποτε Κατάστημα ΔΕΗ μέχρι και τις 30 Απριλίου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 16:11