search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 11:12
MENU CLOSE

Για θερμό επεισόδιο την άνοιξη ή το καλοκαίρι μιλάει και ο Τουρκοκύπριος Ακιντζί – «Λόγω φυσικού αερίου»

03.03.2017 18:02
Για θερμό επεισόδιο την άνοιξη ή το καλοκαίρι μιλάει και ο Τουρκοκύπριος Ακιντζί - «Λόγω φυσικού αερίου»  - Media

 

“Τα αποθέματα φυσικού αερίου στην ανατολική Μεσόγειο μπορεί να αποτελέσουν πηγή νέων εντάσεων τους μήνες της άνοιξης ή του καλοκαιριού”, δήλωσε μεταξύ άλλων ο Μουσταφά Ακιντζί, επιστρέφοντας από το Πακιστάν όπου μετέβη για τη σύνοδο του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας.

Ο Τουρκοκύπριος, πάντως, έκανε έκκληση ώστε αυτή την περιοχή “να την κάνουμε θάλασσα συνεργασίας. Αλλά για να γίνει αυτό πρέπει να γίνουν αμοιβαία βήματα. Εγώ είμαι εντάξει με τη συνείδησή μου”.

Η δήλωση αυτή έρχεται αμέσως μετά από τη μεγάλη αναστάτωση που προκλήθηκε χθες Πέμπτη ύστερα από τη δημοσιοποίηση «πηγών του Υπουργείου Άμυνας», σύμφωνα με τις οποίες το ελληνικό υπουργείο Άμυνας αναμένει θερμό επεισόδιο με την Τουρκία στην Κύπρο μέσα στο καλοκαίρι, αλλά κι εν συνεχεία από δημοσιεύματα τουρκικών ΜΜΕ. 

Σήμερα Παρασκευή, μάλιστα, μιλώντας σε συζήτηση που συντόνισε ο γνωστός δημοσιογράφος Αλέξης Παπαχελάς, ο Αμερικανός πρέσβης στην Αθήνα κ. Πάιατ παραδέχθηκε ότι «ανησυχεί για ατυχήματα» στο Αιγαίο, λόγω της έντονης κινητικότητας που παρατηρείται το τελευταίο διάστημα.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 11:11