search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 06:39
MENU CLOSE

«Θερμό» επεισόδιο στο Αιγαίο φοβάται ο Δ.Κουτσούμπας

05.03.2017 11:46
Κουτσούμπας: Ούτε τα σόου με τις γραβάτες, ούτε τα σενάρια περί αποσταθεροποίησης, μπορούν να κρύψουν το νέο μνημόνιο - Media

«Συνεχή θερμά επεισόδια στο Αιγαίο μπορεί να πυροδοτήσουν εμπλοκή και άλλων βαλκανικών χωρών» προειδοποιεί ο γενικός γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, μέσω της «Realnews».

Και κατ’ επέκταση μπορεί «να οδηγήσουν σε μια πιο γενικευμένη πολεμική αντιπαράθεση στο Αιγαίο, τη Θράκη, τα βόρεια σύνορά μας», αναφέρει ο γγ του ΚΚΕ, ενώ υπογραμμίζει και την πολιτικο-στρατιωτική συνεργασία Αλβανίας και Τουρκίας.

Στα θέματα εσωτερικής πολιτικής, όσον αφορά τα αντισταθμιστικά μέτρα υποστηρίζει: «Η μείωση του αφορολογήτου, που θα μας πάρει από την τσέπη το λιγότερο έναν ολόκληρο μισθό ή μια ολόκληρη σύνταξη, δεν αντισταθμίζεται». Και κατηγορεί τους βουλευτές της πλειοψηφίας ότι στο τέλος «όλοι σηκώνουν το χεράκι τους και ψηφίζουν βαριά αντιλαϊκά μέτρα».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 06:39