26/05/2019 23:38:17

Μαυρίδης: Αρνήθηκα να παρουσιάσω το Survivor - Δυστυχώς... μιλάμε με τον Σάκη (pic & vid)

Μαυρίδης: Αρνήθηκα να παρουσιάσω το Survivor - Δυστυχώς... μιλάμε με τον Σάκη (pic & vid) - Media

 

Για όλους και για όλα μίλησε ο Γιώργος Μαυρίδης, στο Tv Έθνος, βάζοντας τέλος τις φήμες για τη σχέση του με τον Σάκη Τανιμανίδη.

Ο γνωστός δερματοστίκτης και παρουσιαστής μίλησε για τη νέα του εκπομπή (Στο δρόμο) στον Alpha την οποία θα παρουσιάζει με τον Γιώργο Λέντζα και αποκάλυψε πως είχε δεχτεί πρόταση να παρουσιάσει το Survivor. 

H συνέντευξή στο Tv Έθνος:

-Γνωρίζω πως ανάμεσα στις προτάσεις που δέχτηκες στη μετά «World Party» εποχή ήταν για την παρουσίαση του «Survivor»:

-Δεν πρόκειται να μιλήσω για πράγματα που ήρθαν και δεν έγιναν. Όμως, μετά τον Γιώργο που όλοι γνωρίσατε τέσσερα χρόνια μέσα από το «World Party», αυτός ο Γιώργος θα μπορούσε να είναι παρουσιαστής του «Survivor»; Είναι ένα πρόγραμμα εντελώς αντίθετο προς εμένα... Είναι ένα πρόγραμμα που δεν θα μπορούσα να κάνω σε καμία περίπτωση, γιατί δεν μπορώ να το υποστηρίξω.

-To «World Party» σε άλλαξε; 

-Θα  ήταν αδύνατον να μη με έχει αλλάξει. Μέσα σε τέσσερα χρόνια γύρισα τον μισό πλανήτη. Γνώρισα διαφορετικούς ανθρώπους, κοσμοθεωρίες, άλλα ήθη, άλλα έθιμα, άλλες αντιλήψεις, άλλα... όλα! Το «World Party» με έκανε να δω με άλλα μάπα τη ζωή.

-To «World Party» είναι ένας κύκλος που έκλεισε, μαζί έκλεισε και ο κύκλος της φιλίας σας με τον Σάκη (Τανιμανίδη); 

-Τι να πω; Δεν περίμενα ποτέ μου ότι η σχέση που έχουμε με τον Σάκη θα απασχολούσε τόσο τα Μέσα! Είναι τόσο ζωτικής σημασίας το γεγονός αν μιλάμε με τον Σάκη και πόσο συχνά μιλάμε; 

-Μιλάτε; 

-Μιλάμε... Δυστυχώς για κάποιους, μιλάμε και δεν είμαστε ούτε σκοτωμένοι ούτε στα μαχαίρια. Από εκεί και πέρα από τη στιγμή που η εκπομπή τελείωσε και οι δρόμοι μας άλλαξαν και επίσης ο Σάκης άφησε τη Θεσσαλονίκη και κατέβηκε πλέον μόνιμα στην Αθήνα, πώς είναι δυνατόν να είμαστε μαζί 24 ώρες το 24ωρο;

 

  

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.