search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 05:01
MENU CLOSE

Απασφάλισε ο Ερντογάν: Η Γερμανία είναι ναζιστική, καμία σχέση με δημοκρατία

05.03.2017 14:02
Κρήτη: Γάμοι σε βάρδιες και τετραήμερα γλέντια - Τα «κόλπα» για να ξεπεραστεί το όριο των 50 ατόμων - Media

Ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δεν έκρυψε, σε σημερινή του ομιλία, τη δυσαρέσκειά του για το γεγονός ότι οι γερμανικές αρχές δεν έδωσαν άδεια σε Τούρκους αξιωματούχος να κάνουν συγκεντρώσεις υπέρ του δημοψηφίσματος στους Τούρκους πολίτες που ζουν στη Γερμανία.

«Γερμανία, δεν έχεις καμία απολύτως σχέση με δημοκρατία και πρέπει να ξέρεις ότι οι σημερινές σου πράξεις δε διαφέρουν καθόλου από εκείνες της ναζιστικής περιόδου. Όταν τους το λέμε αυτό, ενοχλούνται. Γιατί ενοχλείστε;» ανέφερε από βήματος, κατά τη διάρκεια ομιλίας του στην Κωνσταντινούπολη, σύμφωνα με δημοσίευμα του Reuters.

Οι γερμανικές αρχές απέσυραν τις άδειες για δύο συγκεντρώσεις σε γερμανικές πόλεις που θα γίνονταν στα πλαίσια της προώθησης του τουρκικού δημοψηφίσματος που θέλει να κερδίσει ο Ερντογάν προκειμένου να αναλάβει υπερ-εξουσίες.  Η κυβερνητική καμπάνια της Τουρκίας στη Γερμανία παίζει σημαντικό ρόλο, καθώς στην ευρωπαϊκή χώρα ζούνε 1,5 εκατομμύριο Τούρκοι που έχουν δικαίωμα να ψηφίσουν στο δημοψήφισμα του Απριλίου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 02:15