search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 17:53
MENU CLOSE

Και εις άλλα τουιταρίσματα!

06.03.2017 06:59
Παπαδημούλης: «Να προσφύγουμε στη Χάγη για την υφαλοκρηπίδα, την μόνη διαφορά μας με την Τουρκία» - Media

 

 

 

@papadimoulis
Ο @kmitsotakis έχει συγχαρεί κ διαφημίσει τα κοινά του γενέθλια με τον @FrancoisFillon. Σήμερα 4 Μαρτίου, γιορτάζουν μαζί. Χρόνια τους πολλά!

 

Αφορμή για την παραπάνω αξιομνημόνευτη πολιτική επισήμανση που διέλαθε της προσοχής της αφηρημένης πολιτικής κοινότητας, ανακάλυψε ο κύριος Παπαδημούλης με το γνωστό του πολιτικό δαιμόνιο που  διεισδύει στην λεπτομέρεια, εν προκειμένω τα κοινά γενέθλια του Μητσοτάκη με τον Φιγιόν. Ο Μητσοτάκης -μαθαίνουμε έντρομοι και ενεοί- τολμά να έχει γεννηθεί την ίδια μέρα  με τον Φιγιόν  και αυτό αποτελεί μια ακαταμάχητη απόδειξη της πολιτικής παρακμής του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Πρόκειται για μια σύμπτωση κατάπτυστη και κατακριτέα που ξεσκεπάζει ο αδέκαστος, ηθικά άμεμπτος και ταξικά κρυστάλλινος εκατομμυριούχος καταθέτης – αγωνιστής ευρωβουλευτής  κύριος Παπαδημούλης, που εκπροσωπεί επάξια τα συμφέροντα της χωράς μας, έναντι μιας αποτρόπαιης καπιταλιστικής αποζημίωσης που εισπράττει με πόνο ψυχής αναγκασμένος από τις ιστορικές συγκυρίες…

 

Ως γνωστόν, ο κύριος Παπαδημούλης εργάζεται ακαταπόνητα  στα χαρακώματα της δυσώδους νεοφιλελεύθερης Ευρωπαϊκής Ένωσης με σταθερό, ωστόσο, γνώμονα το όραμα της Βενεζουέλας. Είναι γενικότερα δημοφιλής για τις μνημειώδεις και στιβαρές του παρεμβάσεις στην πολιτική ζωή της χώρας μέσω των αποκαλυπτικών τουίτ που αναδεικνύουν την ευστοχία και ευστροφία του μοναδικού αυτού πολιτικού πνεύματος.

 

Ο κύριος Παπαδημούλης έχει προϊστορία στα τουιταρίσματα  έχοντας αναπτύξει μια προσωπική τεχνοτροπία αξεπέραστης συμπυκνωμένης πολιτικής σοφίας που στοχεύει στην ουσία των πολιτικών ζητημάτων θέτοντας την πολιτική αντιπαράθεση στην σωστή αριστερή της βάση: Αλλοίμονο! Ο Μητσοτάκης έχει κοινά γενέθλια με τον Φιγιόν,  κι αυτό το αξιομνημόνευτο γεγονός λαμβάνει τις σωστές του διαστάσεις μέσα από το διαβρωτικό και ανατρεπτικό χιούμορ του καταγγελτικού Παπαδημούλη που ξεσκεπάζει τους κρυμμένους σκελετούς στην ντουλάπα του Κυριάκου…  

 

Και εις άλλα τουιταρίσματα!

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 17:46