search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 04:07
MENU CLOSE

Έμπορος ναρκωτικών «καρφώθηκε» εξαιτίας του… Χίτλερ (Photo) (Photo)

06.03.2017 07:30
Σύλληψη Τούρκου καταζητούμενου στον Έβρο - Media

Ένας νεοναζί έμπορος ναρκωτικών συνελήφθη κατά… τύχη από τις γερμανικές διωκτικές αρχές όταν ανέβασε στην προσωπική του σελίδα στο Fαcebook  μια φωτογραφία με τοστ τα οποία έφεραν το πρόσωπο του Αδόλφου Χίτλερ.

Ο 37χρονος κατάφερε να σχεδιάσει εξαιρετικά επιτυχημένες εικόνες του Χίτλερ πάνω σε ψημένες φέτες από ψωμί.  Ωστόσο, η επιλογή του να ανεβάσει τη φωτογραφία από το επίτευγμά του στο ίντερνετ παρενέβη τον αυστηρό μεταπολεμικό νόμο της χώρας αναφορικά στην απαγόρευση της δημόσιας προβολής του ναζιστικού καθεστώτος και των ηγετών του.

Στη συνέχεια ανέβασε φωτογραφίες με τον Χίτλερ να φέρει ένα περιβραχιόνιο το οποίο έγραφε «κορυφαίος χτυπητής». Όλα τα παραπάνω οδήγησαν στην έφοδο της γερμανικής αστυνομίας στο σπίτι του 37χρονου.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών  οι αστυνομικοί ανακάλυψαν τεράστιες ποσότητες ναρκωτικών μέσα στο σπίτι και μέσα από επισταμένη έρευνα διαπιστώθηκε πως ο άντρας ήταν… έμπορος ναρκωτικών.

Τώρα ο άντρας μαζί με τις κατηγορίες για τη δημόσια προβολή του Χίτλερ, βρίσκεται αντιμέτωπος και με τις κατηγορίες για εμπορία ναρκωτικών.

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 02:15