search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 18:01
MENU CLOSE

Ξερίζωσε με μαχαίρι το σκαλπ της συντρόφου του και έβαλε τον σκύλο του να την κατασπαράξει (Photos)

06.03.2017 13:04
Ξερίζωσε με μαχαίρι το σκαλπ της συντρόφου του και έβαλε τον σκύλο του να την κατασπαράξει (Photos) - Media

 

Ένας άνδρας από το Κεντάκι αφαίρεσε με μαχαίρι το σκαλπ της συντρόφου του και στη συνέχεια έβαλε τον σκύλο του να της επιτεθεί.

Συγκεκριμένα, ο 31χρονος Ζάκαρι Γκρος βασάνιζε επί μία ώρα την σύντροφό του, Μέριλιν Στάνλεϊ. Μάλιστα, χρησιμοποίησε ένα μαχαίρι για να αφαιρέσει το σκαλπ της, το έβαλε σε μια πλαστική σακούλα, και έδωσε εντολή στο πιτ μπουλ του να της επιτεθεί.

Όταν της αφαίρεσε το σκαλπ, ο άνδρας φέρεται να είπε: «Είσαι καραφλή τώρα. Ποιος θα σε θέλει τώρα;».

Το ζώο έκοψε μέρος του αυτιού της Στάνλεϊ, σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές.

Η γυναίκα, μητέρα ενός αγοριού, μεταφέρθηκε σε Πανεπιστημιακό Ιατρικό Κέντρο, όπου οι γιατροί ανακάλυψαν ότι είχε αφαιρεθεί το 80% του δέρματος του κεφαλιού της.

Επίσης, είχε σπάσει η μύτη της και τα μάτια της ήταν πρησμένα. Όταν κατάφερε να μιλήσει, είπε στις αρχές ότι ο Γκρος την γρονθοκόπησε έξι φορές και την κλώτσησε στο στομάχι.

Κι όλα αυτά, σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στο δικαστήριο, έγιναν διότι ο Γκρος ζήλεψε όταν είδε μια φωτογραφία της Μέριλιν με τον γιο της σε πάρκο που ανήρτησε στο Facebook ένας άλλος άνδρας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 18:00