search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 00:58
MENU CLOSE

Ούτε στον Τζέιμς Μποντ: Μοντέλο συλλαμβάνεται ως Ρωσίδα πράκτορας (Photos-Video)

06.03.2017 16:45
Ούτε στον Τζέιμς Μποντ: Μοντέλο συλλαμβάνεται ως Ρωσίδα πράκτορας (Photos-Video) - Media

 

Μια απίστευτη ιστορία κατασκοπείας, βγαλμένη από τις σελίδες ενός μυθιστορήματος του Τζέιμς Μποντ εκτυλίσσεται τις τελευταίες ώρες στο Λος Άντζελες, με πρωταγωνίστρια ένα πανέμορφο μοντέλο από τη Ρωσία, το οποίο κατηγορείται από τις αρχές των ΗΠΑ ως… πράκτορας των ρωσικών μυστικών υπηρεσιών.

Πρόκειται για το μοντέλο και παρουσιάστρια από τη Ρωσία, Βικτόρια Μπόνια, την οποία οι Αρχές των ΗΠΑ κατηγόρησαν για κατασκοπεία και σχέσεις με την KGB, ωστόσο λίγες ώρες αργότερα αφέθηκε ελεύθερη.
Το 37χρονο μοντέλο μοιράστηκε την περιπέτειά της με τους followers της στο Instagram. Συγκεκριμένα, το περιστατικό συνέβη σε αεροδρόμιο του Λος Άντζελες. Αστυνομικοί την πλησίασαν, της ζήτησαν να τους ακολουθήσει και την ρωτούσαν για τον Ρώσο Πρόεδρο, Βλαντιμίρ Πούτιν.
Και όλα αυτά με αφορμή μία επαγγελματική κάρτα εταιρείας που φτιάχνει κρυφές κάμερες και βρέθηκε στην τσάντα της. Έτσι την κατηγόρησαν ότι είναι κατάσκοπος της Ρωσίας στις ΗΠΑ.
 
Η Μπόνια δήλωσε ότι φοβήθηκε πολύ. «Αντί να με ρωτάει αληθινές ερωτήσεις, ο αστυνομικός άρχισε να με ρωτάει για τον Πρόεδρό μας. Μετά, αφού έμαθε τις θέσεις μου, άρχισε να μιλάει για την KGB», είπε χαρακτηριστικά.
Πράγματι, οι αστυνομικοί επέμεναν να ρωτούν την ξανθιά καλλονή αν είναι μέλος της μυστικής υπηρεσίας. Η Μπόνια, που μένει, κυρίως, στο Μόντε Κάρλο, είπε ότι άρχισε να γελάει, καθώς στην αρχή πίστεψε ότι επρόκειτο για κάποιο αστείο ή φάρσα.
 
«Μόλις με ρώτησαν για τρίτη φορά, κατάλαβα τι συμβαίνει», υπογράμμισε ισχυριζόμενη ότι κατάφερε να φύγει, μόλις έδειξε στους αστυνομικούς τους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου έχει 1.9 εκ. ακόλουθους στο Twitter και σχεδόν 5 εκ. στο Instagram.
 

Μόλις το μοντέλο δημοσιοποίησε την ιστορία του, οι διαδικτυακοί της «φίλοι» αστειεύτηκαν λέγοντας ότι οι αστυνομικοί ήθελαν να περάσουν χρόνο μαζί της.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 00:56