search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:51
MENU CLOSE

Στο χειρουργείο η Ελεονώρα Μελέτη – Για σοβαρή επέμβαση

06.03.2017 17:36
Στο χειρουργείο η Ελεονώρα Μελέτη - Για σοβαρή επέμβαση  - Media

 

Η αποχή της από τα τηλεοπτικά δρώμενα, μετά από την κόντρα με το κανάλι “Ε” και τον Μένιο Φουρθιώτη, έδωσε τροφή σε διάφορες φήμες για το επαγγελματικό της μέλλον. Το ραντεβού που έκανε στον Alpha – όπου έκανε πέρασμα και από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη – σήκωσε πολλά… φρύδια, αναφορικά με την επιστροφή της όμορφης παρουσιάστριας στην τηλεόραση.

Ωστόσο, προς το παρόν η Ελεονώρα Μελέτη δεν είναι σε θέση να υπογράψει την επόμενη συνεργασία της στην τηλεόραση, αφού προέχει ένα θέμα υγείας που την ταλαιπωρεί εδώ και πολύ καιρό.

Συγκεκριμένα, θα χρειαστεί να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στη σπονδυλική της στήλη. Αυτό αποκάλυψε η ίδια η παρουσιάστρια στο Twitter, όταν ρωτήθηκε από έναν follower της γιατί δε συμμετέχει στο Survivor.

Η Ελεονώρα Μελέτη εξήγησε πως υποφέρει από πόνους στη μέση εδώ και 4 χρόνια και πως θα κάνει το χειρουργείο προκειμένου να απαλλαγεί από αυτούς.

Πηγή: tff

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:50