search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:32
MENU CLOSE

Ο Πούτιν έγινε… γλειφιτζούρι και πουλάει σαν τρελό (Photo-Video)

06.03.2017 19:12
Συμφωνία Ρωσίας - Βενεζουέλας για επισκέψεις πολεμικών πλοίων - Media
 
Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν είναι εξαιρετικά δημοφιλής στη χώρα του και αυτήν ακριβώς τη δημοφιλία του εκμεταλλεύτηκε ένας ζαχαροπλάστης για να βγάλει τρελά χρήματα.
 
Συγκεκριμένα, ένα ασυνήθιστο γλειφιτζούρι, που φανερώνει για πολλούς την δημοφιλία του Πούτιν, μπορούν να απολαύσουν πλέον οι κάτοικοι της πόλης Εκατέρινμπουργκ, πρωτεύουσας της επαρχίας των Ουραλίων στη Ρωσία.
Πρόκειται για ένα ευφάνταστο γλειφιτζούρι, στο οποίο απεικονίζεται ο Πούτιν και διατίθεται σε διαφορετικά χρώματα και γεύσεις. Συγκεκριμένα, κυκλοφορεί με γεύσεις πορτοκάλι, κόλα και μήλο με την τιμή του να ανέρχεται στα 75 λεπτά του ευρώ.
 

Όπως περιγράφει ο ιδιοκτήτης του ζαχαροπλαστείου, Ιβάν Κολοτόβκιν, ο οποίος είχε την ιδέα να ρίξει στην αγορά το «γλειφιτζούρι Πούτιν», οι αγοραστές είναι άνθρωποι μέσης ηλικίας. Μάλιστα, ανέφερε και την επαγγελματική τους ιδιότητα λέγοντας πως συνήθως είναι δημόσιοι υπάλληλοι και δημοσιογράφοι.
Ο Κολοτόβκιν χαρακτηρίζει τα γλειφιτζούρια του απολιτίκ και ξεκαθαρίζει ότι η κίνηση αυτή δεν σχετίζεται με την εκστρατεία για τις επερχόμενες προεδρικές εκλογές του 2018 στη Ρωσία. Πάντως, ο ζαχαροπλάστης διά παν ενδεχόμενον, έχει φτιάξει και «γλειφιτζούρι Λένιν», για τους νοσταλγούς της ΕΣΣΔ, μάλλον…
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:32