search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:54
MENU CLOSE

Εξώδικο σε Ιαβέρη και ΕΡΤ – Από τον γιό του Μπόμπαν Γιάνκοβιτς

06.03.2017 19:13
Εξώδικο σε Ιαβέρη και ΕΡΤ - Από τον γιό του Μπόμπαν Γιάνκοβιτς - Media

 

Ο Βλάντο Γιάνκοβιτς έστειλε εξώδικο στον Ιαβέρη και τη δημόσια τηλεόραση με αφορμή συνέντευξή του, όπου έγινε λόγος για τον τραυματισμό του πατέρα του, Μπόμπαν.

Κάποια λόγια του Ιαβέρη στη δημόσια τηλεόραση (με αφορμή το θανατηφόρο τροχαίο στην Εθνική Οδό) και η επανειλημμένη προβολή της στιγμής του τραυματισμού του Μπόμπαν Γιάνκοβιτς στο κλειστό γήπεδο του Πανιωνίου αποτέλεσαν την αφορμή προκειμένου ο Βλάντο Γιάνκοβιτς να κινηθεί νομικά εναντίον τους.

Σε εκπομπή που προβλήθηκε πριν από μερικές ημέρες, ο Ιαβέρης αναφέρθηκε στα αίτια του θανατηφόρου τροχαίου, χρησιμοποιώντας στη ροή του λόγου του ως παράδειγμα τον τραυματισμό του Μπόμπαν Γιάνκοβιτς, πατέρα του Βλάντο. Αναφέρθηκε μάλιστα σε όσα ακολούθησαν, επισημαίνοντας ότι “ο τραυματισμός του Μπόμπαν αποτέλεσε την αφορμή για να τον παρατήσουν όλοι. Η οικογένειά του, οι φίλοι του, οι οπαδοί του και να πεθάνει μόνος και αβοήθητος”.

Κάτι που οδήγησε τον Βλάντο Γιάνκοβιτς να κινήσει όλες τις νόμιμες διαδικασίες, με τον 26χρονο φόργουορντ του Άρη να απαντάει με εξώδικο σε Ιαβέρη και δημόσια τηλεόραση.

Πηγή: Sport24

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:52