search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 20:05
MENU CLOSE

Νεκρός ο ανήλικος ξάδερφος γνωστού ποδοσφαιριστή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Προσπάθησε να ληστέψει συνταξιούχο αστυνομικό (Σκληρές Εικόνες)

07.03.2017 06:24
Νεκρός ο ανήλικος ξάδερφος γνωστού ποδοσφαιριστή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Προσπάθησε να ληστέψει συνταξιούχο αστυνομικό (Σκληρές Εικόνες) - Media

 

Ο Marcos Rojo αποτελεί έναν από τους «βράχους» της φετινής άμυνας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, πραγματοποιώντας μεστές εμφανίσεις κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Όμως σε προσωπικό επίπεδο η μοίρα του έπαιξε ένα άσχημο παιχνίδι, καθώς εχθές σκοτώθηκε ο ανήλικος ξάδερφος του όταν προσπάθησε να ληστέψει έναν συνταξιούχο αστυνομικό.

Ο 50χρονος συνταξιούχος αντιλήφθηκε τις προθέσεις του 17χρονου Geronimo Rojo και του συνεργού του και τους προειδοποίησε πως οπλοφορεί. Αυτοί φέρονται να μην σταμάτησαν και στη συνέχεια τους πυροβόλησε, τραυματίζοντας αμφότερους θανάσιμα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 20:04