search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 16:12
MENU CLOSE

«Ζεσταίνουν» τις μηχανές τους οι αγρότες από την Κρήτη

07.03.2017 12:20
«Ζεσταίνουν» τις μηχανές τους οι αγρότες από την Κρήτη - Media

«Ραντεβού» στο λιμάνι της Σούδας από όπου θα αναχωρήσουν για το λιμάνι του Πειραιά έχουν το απόγευμα αγρότες από τα Χανιά και το Ρέθυμνο, προκειμένου να λάβουν μέρος στο αυριανό πανελλαδικό αγροτικό συλλαλητήριο στην πλατεία Βάθη.

Το φορολογικό, το ασφαλιστικό, οι τιμές των αγροτικών προϊόντων και το κόστος παραγωγής θα βρεθούν στο επίκεντρο των αιτημάτων του συλλαλητηρίου, με τους αγρότες να ζητούν από την κυβέρνηση τη λήψη μέτρων για στήριξη του αγροτικού τομέα.

Τη συμπαράστασή τους στον αγώνα των αγροτών έχουν εκφράσει τα Εργατικά Κέντρα της Κρήτης, καθώς και άλλοι φορείς, ενώ στην κινητοποίηση θα λάβουν μέρος και οι παραγωγοί των λαϊκών αγορών. Σύμφωνα με τον πρόεδρο των παραγωγών λαϊκών αγορών στα Χανιά, Κώστα Καψωμενάκη, αύριο Τετάρτη δεν θα πραγματοποιηθούν λαϊκές αγορές σε όλο το νησί.

Ο ακριβής αριθμός των αγροτών από την Κρήτη που θα ταξιδέψουν για την Αθήνα θα γίνει γνωστός αργά το απόγευμα καθώς υπάρχει ανοικτή λίστα που θα δοθεί στις ακτοπλοϊκές εταιρείες.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 16:10