search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 04:20
MENU CLOSE

Κουρουμπλής: Στην κυβέρνηση είμαστε σαμουράι και ομάδα αυτοκτονίας

07.03.2017 13:51
Κουρουμπλής: Αντίπαλός μας είναι μόνο η αποχή - Media
 
Στους ιππότες του ιαπωνικού Μεσαίωνα αναφέρθηκε ο υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής, στη διάρκεια συνέντευξής του στον ραδιοφωνικό σταθμό Parapolitika FM, προκειμένου να υπογραμμίσει τη συνοχή της κυβέρνησης.
 
«Οι αποστασίες τελείωσαν. Είμαστε όλοι μαζί -η ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ και η ΚΟ των ΑΝΕΛ- ομάδα αυτοκτονίας και θα πάμε έως το 2019. Και θα τις πάρουμε και τις εκλογές τότε», εκτίμησε ο κ. Κουρουμπλής για να συμπληρώσει χαρακτηριστικά ότι «οι βουλευτές της κυβέρνησης είναι σαμουράι».
 
Αναφερόμενος στον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνο Καμμένο και την συνεργασία του με τον ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι «μας φέρθηκε εξαιρετικά» και αποκάλυψε ότι «μέσα στο υπουργικό συμβούλιο ο Καμμένος είπε ότι μαζί ανεβήκαμε μαζί θα πέσουμε».
 
Ο κ. Κουρουμπλής μίλησε και για το θέμα των πρόσθετων μέτρων που ζητά μερίδα των δανειστών επισημαίνοντας πως «ελήφθησαν τόσα πολλά μέτρα που πλέον δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια», ενώ υποστήριξε πως τα μέτρα που θα έρθουν στην Βουλή θα ψηφιστούν από όλους, χωρίς απώλειες, ακόμη και από τον Νίκο Φίλη.
 
Όσον αφορά στα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ και τις δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα περί ανάπτυξης τόνισε πως «η ανάπτυξη για την οποία μίλησε ο πρωθυπουργός αφορά το 2017».
 
Τέλος, μιλώντας για την τουρκική προκλητικότητα του τελευταίου διαστήματος εκτίμησε ότι «δεν νομίζω ότι θα επιχειρήσουν οι Τούρκοι θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο», σημειώνοντας ότι η Τουρκία είναι σε νευρική κατάσταση λόγω του επικείμενου δημοψηφίσματος.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15