search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:12
MENU CLOSE

Η σοκαριστική αντίδραση του συντρόφου του Τζορτζ Μάικλ μετά την ιατροδικαστική έκθεση

07.03.2017 14:52
Η σοκαριστική αντίδραση του συντρόφου του Τζορτζ Μάικλ μετά την ιατροδικαστική έκθεση - Media
 
Με δύο οργισμένα tweet σχολίασε την έκθεση του ιατροδικαστή σχετικά με τα αίτια θανάτου του γνωστού ποπ σταρ Τζορτζ Μάικλ ο τελευταίος σύντροφός του και άνθρωπος που βρήκε τον Μάικλ νεκρό και ειδοποίησε τις αρχές.
 
Ο Φαουάζ, λίγο μετά τη δημοσιοποίηση της έκθεσης έγραψε απλώς «Άντε γ@μηθείτε», ενώ λίγο μετά ανέβασε και δεύτερο tweet με μια φωτογραφία του με τον Τζορτζ Μάικλ και το σχόλιο «Η αλήθεια φάνηκε».
 

Αφού ηρέμησε λίγο, ο Φαουάζ προσέθεσε: «Όλα τα άθλια σχόλια, ο Τύπος και η αστυνομία ήταν πολύ σκληρά και απολύτως άχρηστα. Τώρα ελπίζω να δεχθώ και λίγη αληθινή αγάπη».
 

Υπενθυμίζεται ότι η έκθεση του ιατροδικαστή ανέφερε ότι ο Τζορτζ Μάικλ πέθανε από φυσικά αίτια, μυοκαρδιοπάθεια, μυοκαρδίτιδα και ηπατική στεάτωση, ανατρέποντας τις φήμες ότι ο τραγουδιστής είχε πεθάνει από υπερβολική δόση ναρκωτικών, με ευθύνη και του Φαουάζ.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:11