search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 14:34
MENU CLOSE

Ηράκλειο: Συνελήφθη γνωστός μουσικός για καλλιέργεια κάνναβης

07.03.2017 15:01
Ηράκλειο: Συνελήφθη γνωστός μουσικός για καλλιέργεια κάνναβης - Media

 

Εργαστήριο υδροπονικής καλλιέργειας κάνναβης είχε εγκαταστήσει στο σπίτι του ένας 52χρονος, που συνελήφθη στο Ηράκλειο, ενώ κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, 82 δενδρύλλια κάνναβης και τμήματά τους, βάρους 410 γραμμαρίων

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για γνωστό μουσικό του Ηρακλείου, ο οποίος δεν είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές.

Η σύλληψη έγινε σε περιοχή του δήμου Ηρακλείου, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, όταν το πρωί εντοπίσθηκε από αστυνομικούς και στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης και κινητό τηλέφωνο.

Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι και στην αποθήκη του, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 82 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως και ένα μέτρο, τα οποία καλλιεργούσε σε πέντε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, με τη μέθοδο της υδροπονίας.

Επίσης, βρέθηκε ποσότητα νωπών τμημάτων δενδρυλλίων κάνναβης, βάρους 416 γραμμαρίων και εξοπλισμός που χρησιμοποιούνταν για την υδροπονική καλλιέργεια, όπως ανεμιστήρας, λαμπτήρες, μετασχηματιστές, καθώς και δύο αυτοσχέδιες συσκευασίες που περιείχα μικροποσότητα κάνναβης.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, ενώ ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγείται στον εισαγγελέα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 14:33