search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:28
MENU CLOSE

Γερμανία: Κόμπαζε ότι δολοφόνησε με μαχαίρι ένα αγόρι ηλικίας 9 ετών

07.03.2017 15:22
Γερμανία: Κόμπαζε ότι δολοφόνησε με μαχαίρι ένα αγόρι ηλικίας 9 ετών - Media

 

Η γερμανική αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη ενός 19χρονου, αφού εντόπισε ένα βίντεο στο διαδίκτυο στο οποίο ο νεαρός κομπάζει ότι δολοφόνησε με μαχαίρι τον γείτονά του, ένα αγόρι ηλικίας 9 ετών, η σορός του οποίου βρέθηκε τη Δευτέρα.

Οι ερευνητές, τους οποίους ειδοποίησαν μάρτυρες που είδαν το βίντεο στο λεγόμενο Darknet, ανακάλυψαν τη σορό του παιδιού στο κελάρι της οικίας του υπόπτου στο Χερν (δυτικά) στις 21.30 ώρα Ελλάδας.

Η αστυνομία ξεκίνησε αμέσως έρευνες, με τη βοήθεια ελικοπτέρων και αστυνομικών σκύλων, προτού εκδώσει σήμερα το πρωί ένταλμα σύλληψης σε βάρος του Μαρκέλ Έσσε.

Ο ύποπτος είναι άνεργος, «έχει ελάχιστες κοινωνικές σχέσεις», φοράει πιθανόν «στρατιωτική περιβολή» και «ενδέχεται να αντιδράσει βίαια», διευκρινίζεται στο ένταλμα.

«Το θύμα και ο φερόμενος ως δράστης ήταν γείτονες» είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο εκπρόσωπος τύπου της αστυνομίας, συμπληρώνοντας ότι δεν διαθέτει μαρτυρίες σχετικά με τα πιθανά κίνητρα του δράστη.

«Είμαστε άφωνοι και σοκαρισμένοι και συμμεριζόμαστε την οδύνη της οικογένειας» δήλωσε από την πλευρά του ο Φρανκ Ντούντα, ο δήμαρχος της πόλης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:27