search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:39
MENU CLOSE

«Εξαπατήθηκα, πάω στα δικαστήρια» – Οργισμένη η Πέμυ Ζούνη για το photoshop

07.03.2017 19:49
«Εξαπατήθηκα, πάω στα δικαστήρια» - Οργισμένη η Πέμυ Ζούνη για το photoshop - Media

 

Επιστολή “συγγνώμης” δημοσίευσε η ηθοποιός Πέμυ Ζούνη. H ηθοποιός “πρωταγωνίστησε”, άθελά της όπως υποστηρίζει, σε μια απίστευτη υπόθεση.

Το χρονικό της υπόθεσης

Η Πέμυ Ζούνη με συνεντεύξεις της, αλλά και η εταιρεία παραγωγής Point Blank Ltd είχαν ανακοινώσει πως την σκηνοθεσία της παράστασης “…Και Ιουλιέτα”, που επρόκειτο να ανέβει στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, είχε αναλάβει ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης Ανγκ Λι.

Λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα, δημοσιοποιήθηκαν μαζί με το δελτίο τύπου της παράστασης, φωτογραφίες της Πέμυς Ζούνη με τον Ανγκ Λι. Αποδείχθηκε όμως πως ήταν προϊόν photoshop. Η εταιρεία δήλωσε πως η επεξεργασία των φωτογραφιών έγινε εν γνώσει των δύο καλλιτεχνών και μάλιστα στο πλαίσιο του concept της παράστασης.

Η απάντηση της ηθοποιού

Η Πέμυ Ζούνη σπάει τη σιωπή της ύστερα από αρκετές μέρες. “Εξαπατήθηκα γιατί πίστεψα ‘βαθιά και ακλόνητα’ ότι το ‘ανέλπιστο δώρο’ της συνεργασίας μου με τον σκηνοθέτη, ήταν ‘απόλυτη αλήθεια’”, γράφει η πρωταγωνίστρια.

Διάβασε ολόκληρη την επιστολή της Πέμης Ζούνη:

“Όταν έκανα τις ανακοινώσεις για τη συνεργασία μου με τον σκηνοθέτη Ανγκ Λη, όταν μιλούσα ανοιχτά σε συνεντεύξεις για τα συμβόλαια με το εξωτερικό, πίστευα βαθιά και ακλόνητα ότι όλα ήταν αλήθεια. Ανέλπιστο δώρο, αλλά και απόλυτη αλήθεια.

Συναίνεσα στη δημοσιοποίηση επεξεργασμένων φωτογραφιών, πιστεύοντας, χωρίς ίχνος αμφιβολίας, ότι είχαν αποσταλεί από τον σκηνοθέτη, η πραγματική άφιξη του οποίου, λίγες μόνο μέρες αργότερα, θα έκανε το λάθος μικρό κι ασήμαντο.

Ακόμα και μέχρι πριν από πολύ λίγες μέρες, ακόμα και μετά την απουσία του κ. Ανγκ Λη από τις πρόβες και την πρεμιέρα, πίστευα ότι οι εξηγήσεις και διαβεβαιώσεις που λάμβανα ήταν δυσάρεστες, αλλά αληθινές.

Μόλις πριν από ελάχιστες μέρες άρχισε να αποκαλύπτεται η μεγάλη εξαπάτηση. Ήδη φυσικά η υπόθεση πήρε τον δρόμο της δικαιοσύνης.

Τεράστια η πλάνη, τεράστια η ευθύνη μου, τεράστια κι η συγγνώμη μου:

Στο ΙΔΡΥΜΑ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ που φιλοξένησε την παραγωγή της παράστασης και δεν είχε λόγους να με αμφισβητήσει.

Στους συντελεστές της παράστασης, που με εμπιστεύτηκαν.

Σε όλους αυτούς απέναντι στους οποίους αποδείχθηκα ανακόλουθη.

Δουλεύω στο θέατρο 35 χρόνια. Σοβαρά και έντιμα.

Δεν επικαλούμαι τον πρότερο έντιμο βίο μου.

Επικαλούμαι την κοινή λογική –που εγώ έχασα πρόσκαιρα, κάτω από πολύ ιδιαίτερες συνθήκες που θα δημοσιοποιηθούν από εμένα εν καιρώ- ότι δεν είχα κανέναν απολύτως λόγο να αυτοκαταστραφώ, χρησιμοποιώντας εν γνώσει μου έναν τόσο σημαντικό σκηνοθέτη, χωρίς ο ίδιος να το γνωρίζει.

Είμαι βέβαιη, ότι όταν όλη η αλήθεια ξετυλιχθεί, θα χρεωθώ ένα μεγάλο πλήγμα στην ευθυκρισία μου. Αλλά –το πιο σημαντικό- θα διαψευσθεί κάθε υπόνοια δόλου και οποιαδήποτε ενεργή συμμετοχή μου σε αυτή την υπόθεση.”

Πηγή: tlife

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:39