search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 13:09
MENU CLOSE

Κυβερνητικός παράγοντας: Έχει «κλείσει» το δημοσιονομικό κομμάτι, θα έχει επιτευχθεί συμφωνία σε τεχνικό επίπεδο έως 20 Μαρτίου

07.03.2017 21:00
Κυβερνητικός παράγοντας: Έχει «κλείσει» το δημοσιονομικό κομμάτι, θα έχει επιτευχθεί συμφωνία σε τεχνικό επίπεδο έως 20 Μαρτίου - Media

 

«Το staff level agreement (συμφωνία σε τεχνικό επίπεδο) θα έχει συμφωνηθεί έως τις 20 Μαρτίου» δήλωσε κυβερνητικός παράγοντας για τις διαπραγματεύσεις με τους επικεφαλής των κλιμακίων των θεσμών.

Σύμφωνα με τον ίδιο, έχει «κλείσει» το δημοσιονομικό κομμάτι και το ΔΝΤ έχει αποδεχθεί ότι δεν υπάρχει δημοσιονομικό κενό το 2018.

Πρόσθεσε δε ότι οι συζητήσεις αφορούν τώρα στα μέτρα- αντίμετρα και στα εργασιακά (σ.σ. το staff level agreement δεν αναμένεται να συμπεριλαμβάνει τα μέτρα -αντίμετρα για το 2019).

Σχετικά με τη διαδικασία, ο κυβερνητικός αξιωματούχος ανέφερε πως είναι πιθανόν να παραμείνουν και την Τετάρτη στην Αθήνα τα κλιμάκια των θεσμών. Κάτι που θα ξεκαθαριστεί εντός των προσεχών ωρών μετά την επικοινωνία των επικεφαλής των κλιμακίων με τους προϊσταμένους τους στο εξωτερικό.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 13:07