search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 04:06
MENU CLOSE

Απίστευτη δήλωση κορυφαίου Αιγύπτιου αρχαιολόγου: «Ο Μέσι είναι ηλίθιος!» (Photo)

08.03.2017 13:30
Απίστευτη δήλωση κορυφαίου Αιγύπτιου αρχαιολόγου: «Ο Μέσι είναι ηλίθιος!» (Photo) - Media

 

Δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα νεύρα του ο κορυφαίος αρχαιολόγος της Αιγύπτου, Ζάχι Χαγουάς, μετά από ξενάγηση που έκανε στον Αργεντινό σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου, Λιονέλ Μέσι.

«Ο Μέσι είναι ηλίθιος και λυπάμαι που το λέω αυτό» δήλωσε ο Χαγουάς σε τηλεοπτική του συνέντευξη, όταν το ζητήθηκε να συγκρίνει τις αντιδράσεις του Μέσι με αυτές του σταρ του Χόλιγουντ, Γουίλ Σμιθ, τους οποίος ο διάσημος αρχαιολόγος ξενάγησε στις πυραμίδες της Γκίζα.

«Του εξηγούσα τις αρχαιότητες και δεν υπήρχε η παραμικρή αντίδραση στο πρόσωπό του (σ.σ. του Μέσι). Του έλεγα πράγματα που θα συγκινούσαν και μια πέτρα, όμως αυτός ήταν σαν ηλίθιος», συμπλήρωσε ο Χαγουάς εκνευρισμένος.

Όπως ήταν φυσικό, τα σχόλια του Χαγουάς προκάλεσαν αντιδράσεις και έτσι ο αρχαιολόγος και πρώην υπουργός Αρχαιοτήτων της Αιγύπτου ανακάλεσε, λέγοντας ότι ο θυμός του αφορούσε στον κακό… μεταφραστή που είχε μαζί του όταν ξεναγούσε τον Μέσι.

«Η συνέντευξη που έδωσα τηλεφωνικά ήταν σύντομη και δεν μου επέτρεψε να εξηγήσω ακριβώς τι εννοούσα. Ζητώ συγνώμη από τον Μέσι και τους θαυμαστές του για την παρεξήγηση», προσπάθησε να τα μαζέψει ο διάσημος αρχαιολόγος.

Μάλιστα, προσφέρθηκε να ξεναγήσει τον Μέσι στον τάφο του Τουταγχαμόν, αν ο Αργεντινός σταρ επισκεφθεί ξανά την Αίγυπτο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15