search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 15:27
MENU CLOSE

«Βοηθήστε με να καλύψω τα ιατρικά έξοδα» – Συγκλονίζει το δράμα πρώην μπασκετμπολίστριας της Τερψιθέας (Photo)

08.03.2017 17:34
«Βοηθήστε με να καλύψω τα ιατρικά έξοδα» - Συγκλονίζει το δράμα πρώην μπασκετμπολίστριας της Τερψιθέας (Photo) - Media

 

Συγκλονίζει η ιστορία της πρώην παίκτριας της Τερψιθέας, Κάιλα Ντεσρός, η οποία κάνει έρανο μέσω διαδικτύου, για να συγκεντρωθεί το απαραίτητο ποσό, ώστε να υποβληθεί στην εγχείρηση χιαστού που χρειάζεται.

Η Κάιλα Ντεσρός ζητάει βοήθεια μέσω διαδικτύου και καλεί τον κόσμο να την βοηθήσει, ώστε να προχωρήσει στην επέμβαση χιαστού που χρειάζεται.

Η πρώην σέντερ της Τερψιθέας τραυματίστηκε σε ματς της ομάδας της με τον Αθηναϊκό τον προηγούμενο Νοέμβριο (!) κι από τότε δεν έχει περάσει την πόρτα του χειρουργείου.

Η ομάδα της Γλυφάδας δεν φρόντισε ούτε στο ελάχιστο για την αποκατάστασή της και πλέον η αθλήτρια εκπέμπει sos!

Έτσι, η Ντεσρός, μην έχοντας που να απευθυνθεί, αποφάσισε να αρχίσει έρανο μέσω της ιστοσελίδας https://www.gofundme.com/cailas-road-to-recovery, ώστε να καταφέρει να συγκεντρώσει το ποσό των 3.000 δολαρίων που χρειάζεται για την επέμβαση.

Το μήνυμά της: «Γεια σε όλους! Όπως γνωρίζετε, βρίσκομαι στο εξωτερικό, προσπαθώντας να κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα στο μπάσκετ. Δυστυχώς, το όνειρό μου είναι σε αναμονή, εξαιτίας ενός απρόσμενου τραυματισμού στο γόνατό μου. Αν δεν παίζω, δεν πληρώνομαι και τα ιατρικά έξοδα για την χειρουργική μου επέμβαση είναι υπέρογκα. Σήμερα, ζητάω την υποστήριξή σας και να με βοηθήσετε να συγκεντρώσω το απαραίτητο ποσό για να καλύψω τα ιατρικά έξοδα. Εκτιμώ την αγάπη σας και τη στήριξή σας κι ελπίζω σύντομα να ξεκινήσω το ταξίδι μου για αποθεραπεία και να επιστρέψω σε αυτό που αγαπώ».

Μέχρι στιγμής, η μεγαλύτερη δωρεά που έχει γίνει είναι 120 δολάρια από την παίκτρια του Παναθηναϊκού, Νίκι Έιβερι.

Υπενθυμίζεται πως η Τερψιθέα είχε κατηγορηθεί και παλιότερα από τις παίκτριές της, μέσω επιστολής, για αδιαφορία, στάση πληρωμών και εξευτελιστικές συνθήκες που δεν αρμόζουν στον αθλητισμό.

Πηγή: Gazzetta

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 15:27