search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 15:19
MENU CLOSE

Σκουρλέτης για Πατούλη: Δεν μπορώ να τον παρακολουθήσω

09.03.2017 08:33
Σκουρλέτης για ΝΔ: «Καταστροφική πολιτική στάση» στο θέμα του ελληνικού χρέους - Media

 

Το… χάσμα που υπάρχει ανάμεσα στον υπουργό Εσωτερικών και τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ και Δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη φάνηκε για άλλη μια φορά με αφορμή ανακοίνωση του Πάνου Σκουρλέτη στην οποία αναφέρει μεταξύ άλλων ότι δεν μπορεί να τον παρακολουθήσει και πως η απόσταση ανάμεσα στον κ.Πατούλη και τους άλλους δημάρχους είναι τεράστια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του κ. Σκουρλέτη έχει ως εξής: 

«Η εμπειρία μου από τις απευθείας συζητήσεις μου με τους αιρετούς της Αυτοδιοίκησης, με οδηγούν στο συμπέρασμα ότι είναι τεράστια η απόσταση ανάμεσα στον κ. Πατούλη και τους Δημάρχους, γενικότερα τους ανθρώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, σε ό,τι αφορά το ύφος και τον λόγο του. Προσωπικά, αδυνατώ να τον παρακολουθήσω.

Δεν περίμενα ποτέ να αναφερθεί τόσο απαξιωτικά για τους συναδέλφους του, αναφορικά με την απόφαση του υπουργείου να ενισχύσει εκτάκτως τους μικρούς ορεινούς και νησιωτικούς δήμους με 20 εκατομμύρια ευρώ, ανταποκρινόμενο στις εκκλήσεις τους για μεγαλύτερη στήριξη.

Όσο και να προσπαθεί για το αντίθετο ο κ. Πατούλης, ο διάλογος για τα μεγάλα ζητήματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης θα συνεχιστεί».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 15:18