search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 01:03
MENU CLOSE

Αναστάτωση στο πλατό: Λιποθύμησε on air διευθυντής καναλιού (Video)

09.03.2017 09:42
Αναστάτωση στο πλατό: Λιποθύμησε on air διευθυντής καναλιού (Video) - Media

Πανικός επικράτησε στο τηλεοπτικό πλατό μεγάλου καναλιού όταν o διευθυντής καναλιού  λιποθύμησε  κατά τη διάρκεια της εκπομπής.

Μάλιστα, στο βίντεο φαίνεται ο  άντρας σα σηκώνει το χέρι του θέλοντας να δείξει πως δεν αισθάνεται καλά και πριν προλάβει να μιλήσει, έπεσε από την καρέκλα του.

Όλα αυτά έγιναν στο κανάλι «TRT Haber» της Τουρκίας, με τον δημοσιογράφο και διευθυντή του «Kanal 5» Αμπντουλκαντίρ  Ουνάλ, να καταρρέει στο στούντιο της εκπομπής.

Αμέσως, του χορηγήθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ώστε να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις.

 «Στείλαμε τον φίλο μας στο νοσοκομείο, ήταν εμφανές ότι ήταν άρρωστος και καταβεβλημένος και μάλλον για αυτό λιποθύμησε. Οι εργασιακές συνθήκες είναι πολύ δύσκολες και απαιτητικές, αλλά τελικά τίποτα δεν πρέπει να μπαίνει μπροστά από την υγεία μας, κάθε μέρα. Του ευχόμαστε περαστικά. Δεν συντρέχει λόγος περαιτέρω ανησυχίας», δήλωσε λίγο μετά  ο παρουσιαστής Μεχντί Εκέρ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 01:01