search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 22:35
MENU CLOSE

Κρήτη: Σύσκεψη με τη Σκότλαντ Γιαρντ για τον θάνατο του Βρετανού Στίβεν Κουκ

09.03.2017 15:24
Κρήτη: Σύσκεψη με τη Σκότλαντ Γιαρντ για τον θάνατο του Βρετανού Στίβεν Κουκ - Media

 

Στο πλαίσιο των ερευνών για την υπόθεση θανάτου του Στίβεν Κουκ, που είχε εξαφανισθεί πριν από 11 χρόνια και ο σκελετός του βρέθηκε στις 16 Φεβρουαρίου σε πηγάδι των Μαλίων, είχαν την Πέμπτη σύσκεψη στελέχη της Σκότλαντ Γιαρντ με την ανακρίτρια, την ιατροδικαστή, το διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου το δικηγόρο της οικογένειας Κουκ και την πρόξενο της Βρετανίας στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης συζητήθηκαν όλα εκείνα τα στοιχεία διερεύνησης της υπόθεσης και οι επόμενες κινήσεις τους, προκειμένου να διαπιστωθεί αν ο επί 11 χρόνια αγνοούμενος Στίβεν σκοτώθηκε από ατύχημα ή αν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.

Επίσης, οι άνδρες της βρετανικής αστυνομίας ενημερώθηκαν για τις έρευνες που είχαν γίνει το 2005, οπότε και εξαφανίστηκε ο νεαρός Βρετανός και για τις έρευνες που έχουν γίνει από τη στιγμή που ο σκελετός του βρέθηκε στο πηγάδι στα Μάλια.

Σε δηλώσεις του, αξιωματικός της Σκότλαντ Γιαρντ ανέφερε ότι βρίσκονται εδώ για να προσπαθήσουν όλοι μαζί να βρουν τι ακριβώς έγινε εκείνη την ημέρα και για να στηρίξουν την οικογένεια του Στίβεν Κουκ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 22:33