search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 11:52
MENU CLOSE

Τον χαβά τους οι Τούρκοι: Οι Έλληνες κατέχουν παράνομα τη Ψέριμο (Photos)

10.03.2017 08:15
Τον χαβά τους οι Τούρκοι: Οι Έλληνες κατέχουν παράνομα τη Ψέριμο (Photos) - Media

 

Συνεχίζουν οι προκλήσεις  από την πλευρά της Τουρκίας αναφορικά με την κυριαρχία στα νησιά του Αιγαίου και την επίσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλοπουλου στην Ψέριμο κατά τη διάρκεια των εορτασμών της προσάρτησης της Δωδεκανήσου από την Ελλάδα το 1947.

Σήμερα μέσα από το εξώφυλλό της  η αντιπολιτευόμενη, κεμαλική εφημερίδα Sozcu  αναφέρεται στην επίσκεψη του «Έλληνα Προέδρου της Δημοκρατίας στα κατεχόμενα [από την Ελλάδα] νησιά του Αιγαίο»

«Ο Έλληνας Πρόεδρος της Δημοκρατίας πάτησε πάνω σε ένα από τα νησιά μας. Μας πήραν 18 νησιά και τολμούν να μιλάνε», αναφέρει η εφημερίδα, θυμίζοντας κάτι από τις πρόσφατες δηλώσεις του προέδρους του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος της Τουρκίας Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου  ο οποίος είχε δηλώσει μέσα από την τουρκική εθνοσυνέλευση πως « η Ελλάδα κατέχει παράνομα τουρκικά νησιά»

Παράλληλα, η εφημερίδα μέσα από το πρωτοσέλιδό της καλεί την κυβέρνηση του Γιλντιριμ να «μην σιωπά» απέναντι στις πράξεις των Ελλήνων.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 11:52