search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:16
MENU CLOSE

Άσχημα τα νέα για το Rising Star

10.03.2017 11:23
Ντέρμπι στον τελικό του Rising Star: Με ελάχιστη διαφορά ο νικητής - Media

Ξεκίνησε με τις καλύτερες προδιαγραφές και προσδοκίες. Ένα πρότζεκτ πάνω στο οποίο ο σταθμός του Αμαρουσίου είχε επενδύσει πολλά. Ο τοίχος του Rising Star, ωστόσο, έμελε να μη φθάσει και πολύ ψηλά…

Με μεγαλύτερο «εχθρό» του το Survivor που σαρώνει ό,τι σταθεί απέναντί του, το Rising star προσπαθεί να επιβιώσει με κάθε τρόπο! Έτσι, ο ΑΝΤ1 είχε αποφασίσει να αλλάξει την ώρα μετάδοσης με το πρόγραμμα να ξεκινά στις 20:00, αμέσως μετά το κεντρικό δελτίο του σταθμού.

Με αυτόν τον τρόπο, ήθελε να προλαβαίνει τον ανταγωνισμό -στην προκειμένη περίπτωση- το Survivor. Οι υποχρεώσεις της Δέσποινας Βανδή, ωστόσο, με το Mamma Mia όπου πρωταγωνιστεί, δεν επιτρέπουν στην παραγωγή να προχωρήσουν στις εν λόγω αλλαγές, κάτι που ελαχιστοποιεί τις πιθανότητες να βελτιωθούν τα νούμερα τηλεθέασης του talent show.

Όπως είναι λογικό, το γεγονός αυτό προκαλεί ιδιαίτερη δυσαρέσκεια και δυσφορία, αφού άλλη μια προσπάθεια από τον σταθμό του Αμαρουσίου να αντιμετωπίσει τον «εφιάλτη» Survivor πέφτει στο κενό…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:08