search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 06:11
MENU CLOSE

Σοκ στην Κοζάνη: Κατέρρευσε 20χρονος φοιτητής την ώρα που έπαιζε μπάσκετ

10.03.2017 14:02
Τραγωδία στην Ξάνθη: Νεκρή 23χρονη σε τροχαίο - Media
 
Σε κρίσιμη, αλλά ευτυχώς σταθερή, κατάσταση νοσηλεύεται στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο 20χρονος φοιτητής του ΤΕΙ Κοζάνης, ο οποίος έχασε τις αισθήσεις του όταν έπαιζε μπάσκετ μαζί με τους συμφοιτητές του.
 
Ο νεαρός φοιτητής, ο οποίος έχει καταγωγή από το Ηράκλειο Κρήτης, λιποθύμησε ξαφνικά όταν έπαιζε με τους φίλους του στο κλειστό γυμναστήριο του Ιδρύματος νωρίς το μεσημέρι.
 
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από τα τοπικά μέσα ο 20χρονος δέχθηκε αμέσως τις πρώτες βοήθειες που προσφέρθηκαν από τον γυμναστή του γυμναστηρίου ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες του kozanimedia οι γιατροί στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο κατάφεραν να σταθεροποιήσουν την κατάστασή του, τα πρώτα κρίσιμα λεπτά, και, πλέον, διασωληνωμένος (πάντα σε σοβαρή κατάσταση) και με τη συνοδεία αναισθησιολόγου και καρδιολόγου ο νεαρός μεταφέρεται στο νοσοκομείο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης.
 
(πηγή: kozanimedia.gr)
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10