18/06/2019 19:17:44
16.12.2009

Ειδικότης αποκτηθείσα... σε Ιδιωτικό Νοσοκομείο

Ειδικότης αποκτηθείσα... σε Ιδιωτικό Νοσοκομείο - Media

Με την υπουργική απόφαση, που βλέπετε στην φωτογραφία, η υπουργός Υγείας, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου δίνει τη δυνατότητα στο Ιδιωτικό Θεραπευτήριο «Ερρίκος Ντυνάν» να παρέχει ειδικότητα Βιοπαθολογίας κατ’ αναλογία προς το ΕΣΥ. Μπορεί η  υπογραφή να μπήκε με τη δέσμευση να μην επιβαρυνθεί ο Κρατικός προϋπολογισμός…, μπορεί και το εμπλεκόμενο ιδιωτικό νοσοκομείο να είναι υψηλών προδιαγραφών, όμως το όλο θέμα έχει αυτονόητο συμβολικό και ειρωνικό  χαρακτήρα.

Δεδομένου ότι το «Ερρίκος Ντυνάν» δεν ανήκει στα Υγειονομικά Ιδρύματα που εφημερεύουν και δε διαθέτει Επιστημονικό Συμβούλιο επιφορτισμένο με το καθήκον της εποπτείας του εκπαιδευτικού έργου που τυχόν συντελείται στα τμήματά του, η εισαγωγή του στο νευραλγικό πεδίο των ιατρικών ειδικοτήτων αποτελεί τουλάχιστον απερισκεψία και κίνηση «κόντρα» στις μέχρι σήμερα εξαγγελίες της Υπουργού. Εγκαινιάζει μια περίεργη πρακτική αλληλεπίδρασης ανάμεσα στη Δημόσια και στην Ιδιωτική Περίθαλψη και έχει ήδη σχολιαστεί αρνητικά από πολλούς ενδιαφερόμενους. Τα συμπεράσματα δικά σας...

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.