search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:23
MENU CLOSE

Θρίλερ με νεκρό οδηγό ταξί και στην Καστοριά – Βρέθηκε με σφαίρα από 45άρι στον κρόταφο

10.03.2017 20:15
Θρίλερ με νεκρό οδηγό ταξί και στην Καστοριά - Βρέθηκε με σφαίρα από 45άρι στον κρόταφο - Media

 

Νεκρός βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής ένας οδηγός ταξί στην Καστοριά. Η αστυνομία απέκλεισε την περιοχή και διεξάγει έρευνες. 

Ο νεκρός εντοπίστηκε έξω από το ταξι, σε απόσταση 40-50 μέτρων, στην περιοχή της Νέας Λεύκης Καστοριάς στις 20.45 της Παρασκευής. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο οδηγός έχει δεχθεί πυροβολισμό από 45άρι στον κρόταφο. Η αστυνομία βρήκε τον κάλυκα, αλλά όχι και το όπλο.

Με τα μέχρι τώρα δεδομένα, κι ενώ οι έρευνες συνεχίζονται, από τις Αρχές μένουν ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα, αφού δεν έχει διαπιστωθεί αν πρόκειται για δολοφονία ή αυτοκτονία. 

Νωρίτερα, υπήρξαν πληροφορίες και για νεκρό οδηγό ταξί στην Κηφισιά, αλλά αποδείχθηκε ότι επρόκειτο για κακόγουστη φάρσα με ανώνυμη καταγγελία στην Άμεση Δράση, που ουδέποτε επιβεβαιώθηκε. 

Όπως είναι λογικό, μέχρι να ξεκαθαρίσει τι συνέβη στην συγκεκριμένη υπόθεση, στην περιοχή της Καστοριάς και ιδιαίτερα στις τάξεις των επαγγελματιών οδηγών επικρατεί έντονη ανησυχία.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:22