search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:04
MENU CLOSE

Το «εγκεφαλικό» του Μαστοράκη για το διαφημιστικό της Βίσση – Τι λέει για την «ντίβα και το τηλεμάρκετινγκ» (Photo)

11.03.2017 11:33
Άννα Βίσση: Κυκλοφόρησε τραγούδι στη μνήμη του Ζακ Κωστόπουλου (Video) - Media

 

Το δικό του σχόλιο για το διαφημιστικό της Άννας Βίσση και τις δύσκολες εποχές έκανε ο Νίκος Μαστοράκης.

Στo σχόλιό του στο Facebook έγραψε:

«ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ: Η ΝΤΙΒΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΗΛΕΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ

Θα παθουν οι φανατικοι θαυμαστες της, αλλα τι να κανουμε, δυσκολες εποχες για ολους και οι ντιβες δεν αποτελουν εξαιρεση. Η Αννα σε τελεμαρκετινγκ του Aloe Vera και μπορω να υποθεσω οτι αυτο το σποτ ηταν στη συμφωνια της με το «Ε» για το Star Academy, ελπιζω μονο να μην εχει δεχτει να πινει αλόη on camera. Αν αληθευει μαλιστα πως για το talent show η καλη μου φιλη πηρε ενα εκατομμυριο ευρω και μαλιστα προκαταβολικα, αξιος ο μισθος της. Αυτο κι αν ειναι Ε-ψιλόν.

Την Αννα και τον Νικο τους αγαπαω και ευχομαι να ξεσκισουν και να ειναι ολοι πανευτυχεις για το deal που εκαναν. Βλεπετε, το καναλι ειναι ηδη στα δικαστηρια με τρεις (αλλοτε παινεμενους) παρουσιαστες του (Κορομηλα, Μελετη, Κρατερος-Καραβατου) μην τεταρτωσει το κακο! Α, και περιμενω με αγωνια το διαφημιστικο του Κωστοπουλου με την Κουμτέλ αγκαλια».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:04