search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 10:11
MENU CLOSE

Πριν και Μετά το Survivor: Αγνώριστες οι παίκτριες, στα χέρια των ειδικών! (Photos)

11.03.2017 16:48
Το Πανθεσσαλικό βουτηγμένο στο αίμα - Σοκαριστικές φωτογραφίες την επομένη του τελικού  - Media Gallery 3

 

Μπορεί η κοκεταρία να είναι αναπόσπαστο κομμάτι της γυναικείας φύσης, όμως οι παίκτριες που συμμετέχουν στο Survovor την έχουν απαρνηθεί λόγω των κανόνων του ριάλιτι.

Στις οθόνες μας τις βλέπουμε ταλαιπωρημένες από την πείνα, άλουστες και αχτένιστες, δίχως ίχνος μακιγιάζ (εξαίρεση, όσες φορούν εξτένσιον βλεφαρίδες), ντυμένες πρόχειρα.

Την ώρα όμως που εκείνες περνούν τον χρόνο τους σε διαγωνίσματα, στο διαδίκτυο κυκλοφορούν φωτογραφίες τους, τις οποίες έχον βγάλει πριν συμμετάσχουν στο ριάλιτι στον Άγιο Δομίνικο.

Αφημένες στα χέρια ειδικών, κομμωτών, μακιγιέρ, στυλιστών και πολλές φορές με τη βοήθεια του μαγικού ραβδιού του photoshop, τα κορίτσια εμφανίζονται πιο εντυπωσιακά από ποτέ. Ειδικά αν τις συγκρίνει κανείς με την εικόνα κακουχίας που παρουσιάζουν από τις παραλίες της Καραϊβικής. 

Λάουρα Νάργες

Μαριάννα Καλλέργη

Ειρήνη Παπαδοπούλου

Ευριδίκη Βαλαβάνη

Σόφη Πασχάλη

Σάρα Εσκενάζυ

Ελισάβετ Δοβλιατίδου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 10:11