search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 02:18
MENU CLOSE

Πιέστε το πόδι σας σε αυτό το σημείο – Απροσδόκητα οφέλη για την υγεία

11.03.2017 17:38
Πιέστε το πόδι σας σε αυτό το σημείο - Απροσδόκητα οφέλη για την υγεία  - Media

 

Στον Δυτικό πολιτισμό, η θεραπεία επιτυγχάνεται με φάρμακα, επεμβάσεις και άμεσες λύσεις που στοχεύουν στο πρόβλημα. Υπάρχουν όμως και εναλλακτικές θεραπείες που μόλις τώρα αρχίζουν ακόμα να έρχονται στο φως.

Ο κλάδος της ρεφλεξολογίας έχει πολλά να μας διδάξει και να μας προσφέρει. Πρόκειται για μια τεχνική με την οποία ασκώντας πίεση σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος επιτυγχάνουμε την καλύτερη λειτουργία του σώματός μας.

Υπάρχει ένα σημείο στο σώμα μας που όσοι ασχολούνται με τη ρεφλεξολογία το γνωρίζουν ως Level 3 ή LV3. Δείτε ποια είναι τα οφέλη που ακοκομίζουμε ασκώντας πίεση στο σημείο LV3.

  • Aπελευθερωνόμαστε από το στρες
  • Βελτιώνει την αυτοσυγκέντρωση και μας βοηθάει να διώξουμε την κούραση και το στρες!
  • Λειτουργεί σαν παυσίπονο
  • Το σημείο συνδέεται στενά με το κατώτερο τμήμα της σπονδυλικής στήλης μας, έτσι μπορεί να μειώσει τους πόνους εκεί, αλλά μειώνει και τους έντονους πονοκεφάλους.
  • Είναι αντικαταθλιπτικό
  • Πολλές μελέτες έχουν αποδείξει ότι η πίεση σε αυτό το σημείο απελευθερώνει από το στρες και την καταθλιπτική διάθεση. Δεν λείπουν μάλιστα και οι μελετητές που το συσχετίζουν με τη λύση προβλημάτων και διαταραχών ύπνου.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15