search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:29
MENU CLOSE

Τρόμος για γυναίκες στη Λ.Βουλιαγμένης: Επιχείρησε να βιάσει δύο γυναίκες μέσα σε λίγα λεπτά

12.03.2017 08:13
Ανεστάλη η στάση εργασίας στο Μετρό - Media

 

Διπλή επίθεση σε βάρος δύο νεαρών γυναικών πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή σε παράδρομο της λεωφόρου Βουλιαγμένης, στο ύψος της Ηλιούπολης. 

Σύμφωνα με την καταγγελία θύματος, ο δράστης φορούσε full face κουκούλα και αποπειράθηκε να τις βιάσει, χωρίς ωστόσο να το καταφέρει. Πληροφορίες αναφέρουν ότι τα θύματα δεν έχουν προχωρήσει σε επίσημη καταγγελία, ωστόσο οι αξιωματούχοι του Α.Τ. Ηλιούπολης ερευνούν όλα τα ενδεχόμενα.

Η πρώτη επίθεση φέρεται να σημειώθηκε λίγο μετά τη 01:30 τα ξημερώματα της Κυριακής σε κοντινή απόσταση από τον σταθμό του μετρό της Ηλιούπολης και συγκεκριμένα στην περιοχή του ρέματος της Πικροδάφνης.

Το ένα θύμα, φοιτήτρια και κάτοικος της περιοχής, επέστρεφε από διασκέδαση όταν είδε έναν άγνωστο με μαύρη φόρμα και κουκούλα να κυνηγάει μια κοπέλα. Για καλή της τύχη κατάφερε να φτάσει στην ασφάλεια του σπιτιού της, το οποίο ήταν σε κοντινή απόσταση.

Ομως, ο επίδοξος βιαστής στράφηκε προς τη φοιτήτρια που περπατούσε στον ίδιο δρόμο και ξεκίνησε την επίθεσή του. Η κοπέλα πανικοβλήθηκε και άρχισε να τρέχει για να φτάσει στο διπλανό στενό, όπου ήταν και το σπίτι της. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η φοιτήτρια είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, ωστόσο πρόσωπα από το φιλικό της περιβάλλον αναφέρουν στο «Εθνος» ότι ο δράστης την άρπαξε και προσπάθησε να επιβληθεί πάνω της.

Με μεγάλη δυσκολία κατάφερε να φτάσει στην αυλή του σπιτιού της, όπου χρειάστηκε να δώσει μάχη για να απελευθερωθεί από τον δράστη. Ευτυχώς, η επίθεση αποτράπηκε όταν ο πατέρας της κοπέλας άκουσε τις κραυγές της και έσπευσε σε βοήθεια, ενώ την ίδια στιγμή διερχόμενο όχημα έριξε τα φώτα του στην αυλή τρομάζοντας τον δράστη. Σύμφωνα με πληροφορίες, όταν ο επίδοξος βιαστής αναγκάστηκε να διακόψει την επίθεσή του, επέδειξε τα γεννητικά του όργανα στη φοιτήτρια. Οπως περιγράφει το θύμα, ο επίδοξος βιαστής ήταν ψηλός, είχε καλυμμένο το πρόσωπό του με full face και φορούσε μαύρη φόρμα με κουκούλα.

«Μεμονωμένο περιστατικό»
Ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος της Ηλιούπολης, Κώστας Σεφτελής, επιβεβαίωσε τη διπλή επίθεση και με ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ανάφερε: «Γύρω στις 02:00 τα ξημερώματα προς Κυριακή δύο νεαρές γυναίκες δέχθηκαν επίθεση από άνδρα στην περιοχή του ρέματος της Πικροδάφνης με σκοπό τον βιασμό». Μιλώντας στο «Εθνος» ο κ. Σεφτελής χαρακτήρισε την Ηλιούπολη ασφαλή πόλη κάνοντας λόγο για μεμονωμένο περιστατικό. «Στην πόλη μας δεν καταγράφονται συχνά παρόμοια περιστατικά, εντούτοις κρίνω σκόπιμο να υπάρχει η ενημέρωση σε όλους μας και βέβαια πάντοτε να ενημερώνουμε την Αστυνομία. Σε κάθε περίπτωση, δεν συντρέχει κανένας λόγος πανικού, η Αστυνομία κάνει καλά τη δουλειά της» δηλώνει.

 

 

Πηγή: ΕΘΝΟΣ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:28