search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 04:43
MENU CLOSE

Δένδιας: Αν ήμασταν εμείς στην εξουσία δεν θα ήμασταν τώρα σε αυτό το σημείο (Video)

12.03.2017 10:09
Δένδιας: Αν ήμασταν εμείς στην εξουσία δεν θα ήμασταν τώρα σε αυτό το σημείο (Video) - Media

 

Επικρίσεις κατά της κυβέρνησης για την οικονομία, το ασφαλιστικό και την διαπραγμάτευση με τους δανειστές διατύπωσε στην εκπομπή “Ακραίως” με τον Τάκη Χατζή ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Δένδιας.

“Δεν θα ήμασταν τώρα σε αυτό το σημείο αν ήμασταν εμείς στην εξουσία. Οι δανειστές ζητούν παράλογα πράγματα και η κυβέρνηση έχει τεράστια ευθύνη για την ύφεση στη χώρα. Ουσιαστικά 14 μήνες προσπαθεί να κλείσει την αξιολόγηση και δεν είναι ικανή. Αντί να πάρει το καλύτερο από τον καθένα, πήρε τα χειρότερα!” σημείωσε ο κ. Δένδιας στον ΣΚΑΪ και συμπλήρωσε: “Αυτή η κυβέρνηση είπε στον ελληνικό λαό ότι μπορεί να τα καταφέρει και ότι μπορεί να εκβιάσει και δείτε τα αποτελέσματα. Από τα νταούλια του κ. Τσίπρα πώς φτάσαμε σε αυτό το σημείο;”. 

Η Νέα Δημοκρατία ελπίζει ότι η αξιολόγηση θα κλείσει το γρηγορότερο δυνατόν, αλλά όπως ανέφερε και ο κ. Δένδιας στην εκπομπή “Ακραίως” αν δεν μπορεί η κυβέρνηση να διαπραγματευτεί σωστά, τότε να αποχωρήσει ώστε “να το κάνουν αυτοί που ξέρουν καλύτερα και μπορούν”. 

“Ευχόμαστε και υποστηρίζουμε ότι πρέπει να κλείσει αυτή η αξιολόγηση. Αλλά η κυβέρνηση φάσκει και αντιφάσκει. Πρέπει να πάει σπίτι της!” δήλωσε χαρακτηριστικά ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ. 

“Είναι θλιβερό που η κυβέρνηση κάνει αυτή τη διαπραγμάτευση και εμείς δεν θα ψηφίσουμε αυτά τα επώδυνα μέτρα”, δήλωσε.

Όσο για τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή, ο κ. Δένδιας σχολίασε: “Αν δω τον Κ. Καραμανλή να στηρίζει ΣΥΡΙΖΑ θα σημαίνει ότι ο ήλιος ανατέλλει από τη Δύση”. Μάλιστα τόνισε πως τρέφει προσωπικά συναισθήματα για εκείνον και πιστεύει ότι είναι ο τελευταίος που θα δημιουργούσε οποιοδήποτε πρόβλημα στη ΝΔ.

Πηγή: newspost.gr

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10