search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 17:43
MENU CLOSE

Κέιτ Μος: Mπήκα για πρώτη φορά στο μετρό – Ήσυχα ήταν

12.03.2017 15:44
Κέιτ Μος: Mπήκα για πρώτη φορά στο μετρό - Ήσυχα ήταν - Media

 

Η 43χρονη  Κέιτ Μος ήταν το 2016 το 13ο κατά σειρά μοντέλο με τις μεγαλύτερες απολαβές παγκοσμίως, με εισοδήματα που υπολογίζονται σε 4,4 εκατομμύρια ευρώ, σύμφωνα με το περιοδικό Forbes.

Η περιουσία της ίσως να δικαιολογεί πως παρότι Λονδρέζα, μέχρι πρότινος η Μος δεν είχε μπει ποτέ στη ζωή της στο μετρό. Το δοκίμασε πρόσφατα και όπως είπε «της φάνηκε πολύ ήσυχο».

Κατά τα άλλα, στη συνέντευξη που συνοδεύει το νέο εξώφυλλο που έκανε για λογαριασμό της Vogue, το τοπ μόντελ εξομολογείται ότι έχει συνηθίσει να υπάρχει σταθερά στη ζωή της ένας παπαράτσι έξω από το σπίτι της, ενώ αποκαλύπτει τα νέα της επιχειρηματικά σχέδια για το πρακτορείο μοντέλων που έκανε.

«Δεν θέλω μονάχα όμορφους ανθρώπους, θέλω ανθρώπους που επιθυμούν να τραγουδήσουν, να χορέψουν, να παίξουν κωμωδία. Θέλω να αναδείξω αστέρες”, λέει η Μος. Η ίδια θεωρεί υποχρέωσή της σήμερα, να προσπαθήσει να προστατεύσει τα νέα μοντέλα του πρακτορείου της από τα προβλήματα που και η ίδια αντιμετώπισε.

Το «Πρακτορείο Κέιτ Μος» λειτουργεί με μια μικρή ομάδα συνεργατών, μεταξύ αυτών την ατζέντισσα της Κέιτ Μος, Λούσι Μπάξτερ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 17:43