search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 13:33
MENU CLOSE

Σκορδά – Λιάγκας: Από μπροστά χαμόγελα και από πίσω…”

13.03.2017 08:10
Σκορδά - Λιάγκας: Από μπροστά χαμόγελα και από πίσω..." - Media

Στο πλατό του Rising Star βρέθηκε το βράδυ της Κυριακής η Φαίη Σκορδά και μάλιστα, στο διάλειμμα πόζαρε στον φωτογραφικό φακό με τους κριτές, τον Τζώννυ Καλημέρη και ποιον άλλον; Τον πρώην σύζυγό της, Γιώργο Λιάγκα.

Ο παρουσιαστής δημοσίευσε, μάλιστα, την εν λόγω φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και όπως ήταν λογικό, τα σχόλια έπεσαν «βροχή»! Ο Γιώργος Λιάγκας δεν παρέλειψε, φυσικά, να σχολιάσει και ο ίδιος τη φωτογραφία τους, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Πολλές επισκέψεις σήμερα… χα χα χα …»

Τι κι αν οι δυο τους πόζαραν χαμογελαστοί και ευδιάθετοι στον φακό;  Όταν τα φώτα σβήνουν και τα βλέμματα απομακρύνονται, το πρώην ζευγάρι φαίνεται ότι διατηρεί άκρως τυπικές σχέσεις, έως και αμήχανες. Στο παρακάτω video από τα backstage του χθεσινού live θα διαπιστώσετε ότι η Φαίη και ο Γιώργος δεν αντάλλαξαν ούτε ματιά. Η παρουσιάστρια μιλούσε με τους κριτές, ενώ ο Γιώργος Λιάγκας έκανε αέρα με τις κάρτες του, σε μια προσπάθεια να απαλλαχθεί από την εμφανέστατη αμηχανία του. Δείτε τους στο παρακάτω video που δημοσιεύτηκε στο gossip-tv.gr

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 13:33