search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 09:56
MENU CLOSE

Μαραθώνια απολογία για τον ειδικό φρουρό στην Καστορία – Ακόμα άγνωστο το κίνητρο της δολοφονίας του οδηγού ταξί

13.03.2017 12:24
Μαραθώνια απολογία για τον ειδικό φρουρό στην Καστορία - Ακόμα άγνωστο το κίνητρο της δολοφονίας του οδηγού ταξί - Media

Μετά από πέντε ώρες ολοκληρώθηκε η απολογία του 30χρονου ειδικού φρουρού που σκότωσε τον οδηγό ταξί στη Καστορία.

Αναπάντητα παραμένουν τα ερωτήματα ως προς τα κίνητρα του δράστη, καθότι μέχρι στιγμής ούτε ο δικηγόρος του ούτε η εισαγγελία έχουν εκδώσει κάποια επίσημη ανακοίνωση για την απολογία του.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο ΣΚΑΙ ο δράστης εμμένει στον αρχικό του ισχυρισμό πως επιτέθηκε στον οδηγό ταξί με σκοπό να τον ληστέψει και όχι να τον σκοτώσει.

 «Οταν μπήκα στο ταξί, δεν ήθελα να σκοτώσω. Να ληστέψω ήθελα. Διακόσια ευρώ χρειαζόμουν. Τον οδήγησα σε μία περιοχή που γνωρίζω και εκεί έβγαλα όπλο. Ο οδηγός αντέδρασε. Βγήκε από το αμάξι. Εγώ δεν περίμενα τέτοια αντίδραση και πανικοβλήθηκα. Οταν επιχείρησε να με χτυπήσει, τον πυροβόλησα πριν προλάβει να κάνει οτιδήποτε. Δεν γνώριζα τον οδηγό ταξί που σκότωσα. Ήμουν πιεσμένος από την οικονομική μου κατάσταση. Ο μισθός δεν μου αρκούσε για να πληρώσω όλα όσα χρειαζόμουν», αναφέρει, μεταξύ άλλων, στην κατάθεσή που είδε το φως της δημοσιότητας ο ειδικός φρουρός

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 09:56