search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:12
MENU CLOSE

Απίστευτη προσβολή διάσημου σταρ σε θαυμάστρια: Κοίτα πώς είσαι, με αηδιάζεις! (video)

13.03.2017 13:02
Απίστευτη προσβολή διάσημου σταρ σε θαυμάστρια: Κοίτα πώς είσαι, με αηδιάζεις! (video) - Media

Η συναυλία «Purpose Tour» του Justin Bieber την Παρασκευή έκανε έξαλλους τους θαυμαστές του στη Μελβούρνη και επεισοδιακή την παραμονή του στην πόλη.Ο τραγουδιστής έδειχνε να πλήττει, ενώ η εικόνα και η συμπεριφορά του παρέπεμπε σε κάποιον που βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.

Τα social media γέμισαν, μάλιστα, με σχόλια που συμβούλευαν τον Justin Bieber να μην παραβρεθεί ξανά στη χώρα τους από τη στιγμή που δεν είναι ικανός να σεβαστεί το κοινό του.  Παρ’ όλ’ αυτά, την επόμενη μέρα το πρωί πλήθος θαυμαστών του ξεχύθηκε στους δρόμους με σκοπό να τον εντοπίσουν και να τον συναντήσουν από κοντά.

Μια φανατική θαυμάστριά του κατάφερε να τον συναντήσει στο Crown Casino και δίχως να διστάσει, επιχείρησε να βγάλει μαζί του μια selfie. Ο τραγουδιστής ξεκαθάρισε ότι δεν επιθυμεί να φωτογραφηθεί με κανέναν και όταν η κοπέλα του είπε ότι εκείνη θα τον τραβήξει φωτογραφία, έστω και μόνο του, ο Bieber της απηύθυνε τον λόγο με έναν άκρως προσβλητικό τρόπο, λέγοντάς της χαρακτηριστικά: «Κοίτα πώς είσαι! Με αηδιάζεις…».

Η 20χρονη κοπέλα επέμεινε, λέγοντάς του ότι θα επιχειρήσει να τον συναντήσει και στο αεροδρόμιο, αν και αμέσως μετά το συμβάν, ξέσπασε σε κλάματα, νιώθοντας ντροπιασμένη.

«Είμαι αηδιασμένη μαζί του. Τα μάτια της κόρης μου πρήστηκαν από το κλάμα. Πέθαινε να τον συναντήσει και εκείνος την ταπείνωσε με τέτοιο τρόπο… Ξόδεψα πολλά χρήματα για να την πάω να τον δει, ακόμα και στη συναυλία που ήταν τραγική. Είχε τα χέρια του στις τσέπες στα πρώτα 5 τραγούδια και έμοιαζε σαν να μην ήθελε να είναι εκεί», δήλωσε χαρακτηριστικά η μητέρα της 20χρονης. 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:06