search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 11:08
MENU CLOSE

Ο Γιάννης Σπαλιάρας εξομολογείται: Ήρθα στο Survivor για τα λεφτά

13.03.2017 13:56
Ο Γιάννης Σπαλιάρας εξομολογείται: Ήρθα στο Survivor για τα λεφτά - Media

Έχει περάσει, ήδη, ένας μήνας από την ημέρα που οι διάσημοι και οι μαχητές έφθασαν στον Άγιο Δομίνικο, προκειμένου να επιβιώσουν σε αντίξοες συνθήκες και να «παλέψουν» για να βγουν νικητές του Survivor.

Περνώντας ο καιρός, η κούραση μεγαλώνει, οι αντοχές μειώνονται και οι παίκτες απελευθερώνονται. Έτσι, δε διστάζουν να μιλούν, πλέον, στις κάμερες για πιο προσωπικές καταστάσεις και να εκφράζουν τα συναισθήματα τους πιο ελεύθερα.

Στο επεισόδιο της Κυριακής, λοιπόν, παρακολουθήσαμε τον Γιάννη Σπαλιάρα σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση να αναφέρεται στον πρόσφατο χαμό του πατέρα του και να μοιράζεται με το κοινό τη μεγάλη ανάγκη που έχει από το χρηματικό έπαθλο. “Eδω, ο καθένας δουλεύει για την πάρτη του. Κάποιοι ήρθαν για την προβολή, κι άλλοι για τα λεφτά. Εγω έχασα τον πατέρα μου. Μου λείπουν λεφτά για να στηρίξω την οικογένεια και τον εαυτό μου”, είπε χαρακτηριστικά. 

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο παρακάτω βίντεο.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 11:03