search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:32
MENU CLOSE

Δεν θα πιστέψετε ποιον άνδρα θεωρεί σέξι η Πάμελα Άντερσον!

13.03.2017 14:18
Η πρώτη ανάρτηση της Πάμελα Άντερσον μετά το μυστικό γάμο της (Photo) - Media

 

Πλέον ο… έρωτας είναι ομολογημένος: μετά τη συνάντησή τους στην πρεσβεία του Εκουαδόρ στο Λονδίνο, η Πάμελα Άντερσον, η σέξι σούπερ σταρ του Χόλιγουντ και νυν ακτιβίστρια, δεν έχει αρκετά κομπλιμέντα για τον ιδρυτή των Wikileaks και δικαστικά «πολιορκημένο» Τζούλιαν Ασάνζ.

Σε κείμενο που έγραψε στο επίσημο ιστολόγιό της με τίτλος «Ο Τζούλιαν μου», γράφει ότι «ο Τζούλιαν Ασάνζ είναι ο πιο ευφυής, ενδιαφέρων και πιο πληροφορημένος άνθρωπος στον κόσμο. Ναι, νομίζω ότι είναι πολύ σέξι».

Η γνωστή σταρ σημειώνει ότι ««έχει αυτή την δύναμη και αυτή την αντοχή, παρά τις ευαισθησίες του. Είναι δύσκολο να τον φανταστεί κανείς έτσι, όταν ξέρει πόσο ικανός είναι σε αυτό που κάνει. Αλλά έχει ταχθεί εναντίον των πιο ισχυρών του κόσμου. Πέρασα πολύ χρόνο μαζί του και ξέρω ότι σε αυτό είναι ειλικρινής και ότι οι προθέσεις του είναι καλές. Είναι με το μέρος των πολιτών και αποκαλύπτει τη διαφθορά των κυβερνήσεων που εκλέγουμε».

Η Άντερσον δηλώνει απολύτως σίγουρη ότι ο Ασάνζ είναι αθώος για τις κατηγορίες για βιασμό, τις οποίες χαρακτηρίζει ως συκοφαντικές: «Δεν πρόκειται για βιασμό, εδώ μιλάμε για χρήση ή όχι προφυλακτικού. Είναι αστείο. Υπάρχουν ισχυροί άνθρωποι που προσπαθούν να τα ελέγξουν όλα αυτά», δήλωσε, προσθέτοντας, μάλιστα ότι «ο κόσμος είναι σήμερα καλύτερα καλύτερος, χάρη στον ήρωά μου των Wikileaks και, βέβαια, εγώ θα είμαι πάντα εδώ για τον Τζούλιάν Μου».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:28