search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:27
MENU CLOSE

Θα τρελαθούμε τελείως: Ο πρόεδρος της Βραζιλίας εγκατέλειψε το Προεδρικό Μέγαρο επειδή είναι -λέει- στοιχειωμένο!

13.03.2017 18:21
Θα τρελαθούμε τελείως: Ο πρόεδρος της Βραζιλίας εγκατέλειψε το Προεδρικό Μέγαρο επειδή είναι -λέει- στοιχειωμένο! - Media
 
Δεν ξέρουμε τι σημαίνει για τον τρόπο με τον οποίο θα διοικήσει τη χώρα του, αλλά η είδηση προκαλεί σίγουρα απορίες: ο πρόεδρος της Βραζιλίας Μισέλ Τεμέρ εγκατέλειψε το Προεδρικό Μέγαρο στην Μπραζίλια, το Παλάτι Αλβοράδα, έργο του μοντερνιστή αρχιτέκτονα Όσκαρ Νιμάγερ, δηλώνοντας ότι απέπνεε «κακές δονήσεις» και ότι ενδεχομένως να είναι και… στοιχειωμένο!
Ο 76χρονος Τεμέρ και η 33χρονη σύζυγός του Μαρσέλα, μαζί με τον 7χρονο γιο τους Μισελζίνιο εγκαταστάθηκαν στο Προεδρικό Μέγαρο λίγο μετά την ορκωμοσία του, μετά την αποπομπή της Ντίλμα Ρούσεφ, ωστόσο, ο ίδιος ο Τεμέρ δήλωσε ότι έβρισκε το κτίριο «τρομακτικό», προσθέτοντας ότι «αισθανόμουν κάτι περίεργο εκεί. Δεν μπορούσα να κοιμηθώ από την πρώτη νύχτα, το ίδιο και η γυναίκα μου. Μόνο ο γιος μας δεν είχε πρόβλημα».
Μάλιστα, ο Τεμέρ προσέθεσε σε βραζιλιάνικη εφημερίδα ότι «αρχίσαμε να αναρωτιόμαστε, μήπως είναι στοιχειωμένο;». και ανέφερε ότι η οικογένειά του έφερε ακόμα και… ιερωμένο για να… ξορκίσει το κακό! Τελικά, ο πρόεδρος της Βραζιλίας και η οικογένειά του μετακόμισαν στο παρακείμενο -μικρότερο- Μέγαρο Τζαμπούρου, την οικία του αντιπροέδρου της Βραζιλίας, όπου ο Τεμέρ κατοικούσε ως αντιπρόεδρος της Ρούσεφ.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:26