search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:54
MENU CLOSE

«Ασυλία» της ΕΛ.ΑΣ. στον υβριστή της μνήμης του Παύλου Φύσσα

13.03.2017 18:56
«Ασυλία» της ΕΛ.ΑΣ. στον υβριστή της μνήμης του Παύλου Φύσσα - Media

 

«Έχει παρέλθει το Αυτόφωρο και δεύτερον δεν μπορούμε να απαγορέψουμε σε κάποιον πολίτη να παρευρίσκεται σε δημόσιο χώρο, ποσό μάλλον σε μια ακροαματική διαδικασία δικαστικής αίθουσας, εφόσον δεν υπάρχει κάποιος περιορισμός». Αυτή ήταν η απάντηση που έδωσαν πηγές του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. σε σχετική μας ερώτηση για την τουλάχιστον …ατυχή συμπεριφορά που επέδειξε ο επικεφαλής των αστυνομικών δυνάμεων, κατά τη διάρκεια της δίκης για την εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής, τη Δευτέρα στο Εφετείο.

Η μητέρα του άγρια δολοφονημένου από τα Τάγματα Εφόδου της νεοναζιστικής Οργάνωσης 30χρονου μουσικού,  αναγνώρισε μεταξύ των υποστηρικτών των κατηγορουμένων, το πρόσωπο το οποίο στις αρχές Φεβρουαρίου δε δίστασε να …χλευάσει με εμετικά σχόλια τον Παύλο Φύσσα.

Λίγες ημέρες αργότερα η οικογένεια Φύσσα υπέβαλε μήνυση  για εξύβριση κατά αγνώστου, αφού παρότι γνώριζε το δράστη φυσιογνωμικά, δεν είχε στη διάθεση της στοιχεία της ταυτότητας του.

Όταν όμως τη Δευτέρα η Μάγδα Φύσσα και οι συγγενείς του Παύλου αναγνώρισαν τον Χρυσαυγίτη, στην αίθουσα του Εφετείου και ζήτησαν από τον επικεφαλής των μέτρων τάξης να τον συλλάβουν, ο αξιωματικός  – σύμφωνα με την οικογένεια Φύσσα- όχι μόνο αδιαφόρησε, αλλά θεώρησε σκόπιμο να κάνει και υποδείξεις στη μητέρα του  Παύλου Φύσσα, σχετικά με τη συμπεριφορά της…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:54